Dolar 32,3262
%0.23
Euro 35,1129
%-0.02
Altın 2.305,870
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
2020’nin ilk ticari anlaşmaları IF Wedding’te yapılacak

2020’nin ilk ticari anlaşmaları IF Wedding’te yapılacak

Moda ve ticaretin birleşimi IF Wedding Fashion İzmir 21-24 Ocak tarihleri arasında 14’üncü kez Fuar İzmir’de gerçekleştirilecek. 85 ülke ve 81 ilden 20 bini aşkın profesyonel ziyaretçinin gelmesi beklenen fuar, uluslararası bir moda şölenine dönüşürken; yılın ilk ihracat rakamlarına da katkı sunacak. 2020’nin ilk ticari anlaşmaları IF Wedding’te yapılacak

  • Ege Postası
  • 07.01.2020 - 10:00

2019 dünya ticaretinde yıldız gibi parlayan IF Wedding Fashion İzmir, 2020 yılında da hem modanın hem de ticaretin merkezi olmaya hazırlanıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından bu yıl 14’üncü kez düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir – Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, dünyanın dört bir yanından gelen alım heyetleri, fuar defileleri, gösterişli stantları, kaliteli ürünleri ve tasarımcı platformları ile bu yıl da uluslararası bir moda şölenine dönüşecek. 

2019 yılında Türkiye’de en fazla ihracatı yapılan ürünler arasında üçüncü sırada yer alan hazır giyim ve konfeksiyonun güçlü alanlarından biri olan gelinlik, damatlık ve abiye sektörü fuar ile birlikte yeni yıla hızlı bir giriş yapacak. Her yıl dünyanın en seçkin markaları için yurt dışı koleksiyon siparişlerinin verildiği Fuar, Türkiye’nin 2019 yılında sırasıyla en fazla ihracat yaptığı Almanya, İngiltere, İtalya, Irak, Amerika Birleşik Devletleri, Fransa, İspanya, Hollanda, Rusya ve İsrail’den gelecek alım heyetlerini ağırlayarak 2020’nin ilk ihracat rakamlarına kapı açacak. 2019 yılında en çok ihracat alan ülkelerin yanı sıra 85 ülkeden 2 bine yakın yabancı alıcının geleceği fuar, sektörün ticaret hacmini ve kalitesini geliştirerek ticari anlaşmalara imza atacak. 

İzmir moda merkezi oldu

Sektörün ve İzmir’in geleceği için geçtiğimiz yıl tasarımda markalaşma hareketini İzmir’den tüm dünyaya duyuran IF Wedding Fashion İzmir, kaliteli ürünleri ve modaya yön veren tasarımlarıyla herkesi kendine hayran bıraktı. Moda dünyasında gelinlik ve abiyenin en önemli şehirlerinden biri olan İzmir, geçtiğimiz yıl IF Wedding Fashion ile dünya ticaretinde yıldız gibi parlayarak dünyanın önemli moda merkezleri Paris, Milano ve Londra ile yarışır hale geldi. İzmir ve fuarın bu başarısı, 14. IF Wedding Fashion İzmir’in çalışmalarına ivme kazandırdı. 

2021 koleksiyonları ilk kez fuarda sergilenecek

85 ülke ve 81 ilden 20 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlamayı hedefleyen fuarın niteliğindeki artış katılımcılarına da yansıdı. Sektöründe Türkiye’nin tek Küresel Fuar Endüstrisi Birliği (UFI) sertifikalı fuarı olan IF Wedding Fashion İzmir’de pek çok katılımcı bu yıl fuara özel koleksiyonlar hazırlarken; bazıları da 2021 koleksiyonlarını ilk kez 14. IF Wedding Fashion İzmir Fuarı’nda alıcılarına tanıtacak. Satışları aylar öncesinde biten fuara bu yıl ilk kez daha önce hiç yer almamış sektörün öncü markaları katılacak. İzmir başta olmak üzere Ankara, Bursa, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep ve İstanbul’dan yerli katılımcının yer alacağı IF Wedding Fashion İzmir’e; Amerika, Almanya, İngiltere, Lübnan ve Rusya’dan da katılım olacak. A ve B Holü’nde gerçekleşen fuarda toplam 191 katılımcı, binlerce ziyaretçiye özel tasarımlarını sergileme olanağı bulacak. Tasarımda markalaşmanın alıcı kalitesini de artırdığı fuarın, mağaza zincirlerindeki profil artışı sebebiyle yeni yılda önemli ihracat rakamlarına imza atması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.