Dolar 32,5400
%0
Euro 34,9007
%0.21
Altın 2.422,640
%-0.02
Bist-100 9.718,00
%-0.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
2. ve 3. lig kulüplerinin taraftarları iftarda buluştu

2. ve 3. lig kulüplerinin taraftarları iftarda buluştu

2. ve 3. ligde mücadele eden takımların taraftarları, iftar yemeğinde bir araya geldi. Taraftar temsilcileri yemekte dostluk mesajları verdi. Eyüpspor Taraftar Derneği’nin Eyüp’te bir restoranda düzenlediği iftar yemeğine, bazı siyasi parti...

  • Ege Postası
  • 26.07.2013 - 00:31
2. ve 3. ligde mücadele eden takımların taraftarları, iftar yemeğinde bir araya geldi. Taraftar temsilcileri yemekte dostluk mesajları verdi.

Eyüpspor Taraftar Derneği’nin Eyüp’te bir restoranda düzenlediği iftar yemeğine, bazı siyasi parti temsilcileri, Eyüpspor Başkanı Şevket Sever, kulüplerin tribün liderleri ve taraftarlar katıldı. Tribün terörünün son bulması ve taraftarlar arasındaki dostluğa vurgu yapmak amacıyla düzenlenen organizasyonda dostluk mesajları verdi.

İftardan sonra bir açıklama yapan Eyüpspor Taraftar Derneği üyesi Uğur Bozdağ, “Bir takım taraftarı olsan da rengin değil, gönül dilin konuşur bu ortamda. Biz de ebedi Eyüp Sultanlılar olarak diyoruz ki gelin gönül dilimizi birbirimize nakşedelim. Dualarımızı birbirimize edelim. İyiliği konuşalım, dostlukta buluşalım. Bir takım taraftarına bir şey oldu mu, acının rengi ortak oluyor. Biz de diyoruz ki iyi günde de tek renk olalım. Oturalım konuşalım, aynı sofrayı paylaşalım, aynı tasa kaşık sallayalım. Sevenimizle sevmeyenimizle veya dost olanla arasında husumet bulunanla ortak sofrada buluşalım. Geçmişi bir kenara bırakalım. Devir dost olma devri, bir olma devri, birlik olma devri. Artık çok iyi biliyoruz ki vurduyla kırdıyla bir yere varılamıyor” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.