Dolar 32,4537
%-0.1
Euro 34,7686
%-0.58
Altın 2.441,790
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
2. Bölgeye bayramlaşma çıkarması

2. Bölgeye bayramlaşma çıkarması

Seçim çalışmaları kapsamında 14 ilçe ve köylerinde çalışma yapan CHP İkinci Bölge Milletvekili adayları bu kez bayramlaşma için yollardalar. Adaylardan renkli tur

  • Ege Postası
  • 17.06.2018 - 09:18

CHP PM Üyesi Sevda Erdan Kılıç, Kamil Okyay Sındır, Atila Sertel, Mahir Polat, Bedri Serter, Ali Engin, Salih Özçiftçi, Mehmet Birlik, Onur Kadir Eryüce, Hatice Zeybek ve Ebru Okay’dan oluşan CHP 2. Bölge milletvekili adayları, dün Kemalpaşa’dan başladıkları bayramlaşma turunu bugün Dikili’de tamamlayacak. 

CHP İkinci Bölge Milletvekili adayları daha önce seçim çalışmaları için gittikleri yerleri bu kez bayramlaşma için ziyaret ediyor. İster dini, ister milli olsun ulusça birlikte kutladığımız bayramların birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz özel günler olduğu düşüncesiyle yola çıkan CHP İkinci bölge adayları ilk durak noktaları olan Kemalpaşa’da vatandaşlarla ve işyerleri açık olan esnafla bayramlaştı.

Kemalpaşa’dan sonra Bayındır’a geçen PM Üyesi Sevda Erdan Kılıç, Kamil Okyay Sındır, Atila Sertel, Mahir Polat, Bedri Serter, Ali Engin, Salih Özçiftçi, Mehmet Birlik, Onur Kadir Eryüce, Hatice Zeybek ve Ebru Okay’dan oluşan CHP İkinci Bölge adayları daha sonra Tire, Ödemiş, Kiraz, Beydağ'da vatandaşlarla bayramlaştı. 

Milletvekili adayları bugün ise Menemen, Foça, Aliağa, Kınık, Bergama ve Dikili'de vatandaşların ve esnafın bayramını kutlayacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.