Dolar 32,3244
%0.23
Euro 35,0705
%-0.15
Altın 2.282,260
%0.21
Bist-100 9,01
%2.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
15 yaşındaki çocuğu kaçırdı, İzmir'de böyle yakalandı

15 yaşındaki çocuğu kaçırdı, İzmir'de böyle yakalandı

Aydın'ın Söke ilçesinde ailesinin kayıp başvurusuyla aranırken, ertesi gün kendisinden gelen ihbar telefonu üzerine, kaçırılıp İzmir'in Urla ilçesindeki bir evde tutulduğu belirlenen A.K. (15) adlı kız çocuğu, polisin operasyonuyla kurtarıldı. A.K.'yi kaçırdığı ileri sürülen Ayhan Ç. (59), gözaltına alındı.

  • Ege Postası
  • 17.08.2018 - 17:07

Söke'de yaşayan A.K., önceki gün öğle saatlerinde ortadan kayboldu. Ailesi, çocuğa ulaşamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu. Bunun üzerine harekete geçen polis, güvenlik kamerası kayıtlarından A.K.'nin saat 13.40 sıralarında, yanında Ayhan Ç. ile Söke Otogarı'na geldiğini belirledi. Polis, çocuğun, Ayhan Ç. ile İzmir'e giden bir yolcu otobüsüne bindiğini tespit etti.

Polis, A.K.'nin bulunması için çalışmalarını sürdürürken, bu sabah sürpriz bir gelişme yaşandı. 155 Polis İmdat ihbar hattını arayan A.K., Ayhan Ç. tarafından kaçırıldığını, İzmir'in Urla ilçesindeki bir evde tutulduğunu belirtip, yardım istedi. Bunun üzerine harekete geçen İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, adrese operasyon düzenleyip A.K.'yi kurtardı. Ayhan Ç. ise gözaltına alındı. Kurtarılan çocuk ve şüpheli Ayhan Ç., Söke'den gelen polis ekiplerine teslim edildi. Şüphelinin polisteki işlemlerinin ardından bugün Söke Adliyesi'ne sevk edileceği bildirildi. A.K.'nin pedagog eşliğinde ifadesi alındıktan sonra ailesine teslim edileceği öğrenildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.