Dolar 32,3276
%0.24
Euro 35,0866
%-0.1
Altın 2.298,730
%0.93
Bist-100 8,98
%1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
15 Temmuz şehitleri Bayındır'da anıldı

15 Temmuz şehitleri Bayındır'da anıldı

FETÖ tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminin engellenmesinin 3’nci yıl dönümü kapsamında gerçekleştirilen ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri Bayındır'da başladı. Bayındır Belediyesi tarafından Kani Bey parkında 13 Temmuz cumartesi saat:21.00'de ünlü ilahiyatçı Prof.Dr.Mustafa Karataş'ın konuk olarak katıldığı 15 Temmuz anma programı düzenlendi. Program başında 15 Temmuz Gazisi Ahmet Kemal Bacak darbe gecesi yaşadığı olayları, arkadaşlarının şehit edilmesi ve darbeyle ilgili yaşanan olaylar hakkında bilgi verdi. Anma etkinliğine Bayındırlıların yoğun ilgisi vardı.

  • Ege Postası
  • 14.07.2019 - 10:42

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen program açılış konuşmasında; '' Türk Milleti 15 Temmuz darbe gecesi, vatanın bağımsızlığı tehlikeye düştüğünde gösterdiği iman ve yüksek ruhu bir kez daha göstererek vatanımızı savunmuştur. Tüm Şehitlerimiz olmak üzere 15 Temmuz darbesinde Şehit olan vatandaşımıza Yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Bizler bir olduğumuzda Türk Milletini hiçbir yabancı güç yenemez'' dedi. 

Başkan Demirezen konuşmasının sonunda Bayındır Kaymakamlığıyla birlikte düzenleyecekleri 15 Temmuz pazartesi akşamı saat:21.00'de kortej yürüyüşü  ve 15 Temmuz demokrasi meydanı açılışına herkesi davet etti.

Yenikapı Ruhu Yaşatılmalı
Programın konuğu olan Prof.Dr. Mustafa Karataş, 15 Temmuz darbesini planlayan fetö terör örgütünün İslam dinini kullanarak zeki Anadolu gençlerini eğiterek Türk Milletine karşı 15 temmuz darbe gecesinde halka kurşun sıkacak duruma getirdiğini belirtti. Bu topraklar üzerinde emelleri olan dış güçlerin 40 yılldan beri adım adım fetö terör örgütünü devletimizi ele geçirmek için hazırladıklarını  vurgulayan Prof.Dr. Mustafa Karataş; ''  Aziz Milletimiz Kurtuluş Savaşında olduğu gibi 15 Temmuz darbe gecesinde şu parti bu parti demeden vatanımızın savunması için sokaklara dökülmüştür. Dünyaya ülkemizin piyonlarla işgal edilemeyeceği gösterilmiştir. Bu mücadele uğrunda kanlarını feda eden 250 Şehitimize Yüce Allah'tan rahmet diliyorum.' dedi. 

Geçmişte sağ-sol, alevi-sünni olmak üzere kardeşi kardeşi kırdırmak isteyen dış güçlerin hiç bir zaman başarılı olamadığını ve olamayacağını, bu topraklarda yüzyıllardır yaşayan herkesin kardeş olduğunu belirten Karataş; ''15 Temmuz darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve tüm siyasi liderlerimiz dünyaya deklare olacak şekilde Yenikapı ruhunu ilan etmişlerdir. İşte bugünlerde de Yenikapı ruhu sahip bir şekilde birlik ve beraberlik içinde olmalıyız ''dedi.

Program sonunda Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen Prof.Dr. Mustafa Karataş ve program sunucusu Ahmet Kemal Bacak'a çiçek ve plaket takdim etti.

15 Temmuz Anma etkinliği programına Bayındır Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Kadan, Ak Parti İlçe Başkanı Veysel Bakıcıol, Mhp İlçe Başkanı Şevki Aksu'da katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.