Dolar 32,4960
%-0.14
Euro 34,9480
%0.34
Altın 2.427,630
%0.18
Bist-100 9.795,00
%0.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
1 Ligde İzmir takımları bir galibiyet bir mağlubiyet ile ayrıldı

1 Ligde İzmir takımları bir galibiyet bir mağlubiyet ile ayrıldı

Kaf kaf Elazığspor'u Kahe'nin son dakika golüyle yıkarak sezonun ilk galibiyetini elirken, Bucaspor deplasmanda son dakika yediği golle sahadan mağlup ayrıldı

  • Ege Postası
  • 15.09.2014 - 00:35
Elazığspor: 1 - Karşıyaka: 2
Stat: Elazığ Atatürk
Hakemler: Erkan Ergin, Uygar Bebek, Murat Temel
Elazığspor: Ivesa, Onur Güney, Eren Aydın, Bilica, İzzet Yıldırım, Noyan Öz (Dk. 52 Berk Yıldız), Murat Kayalı, Birol Hikmet, Mehmet Çakır, Javid İmamverdiyev (Dk. 79 Enis Kahraman), Atilla Yıldırım (Dk. 65 Ömer Yıldız)
Karşıyaka: Loriya, Rıdvan Şimşek, Onur Alkan, Servan Taştan, Mehmet Sıddık İstemi, Onur Okan (Dk. 55 Ahmet Arı), Cenk Güvenç, Berkan Emir, Mehmet Yiğit, Kahe (Dk. 88 Mehmet Ayaz), Joninho (Dk. 68 Mustafa Aşan)
Goller: Dk. 4 Mehmet Sıddık İstemi, Dk. 80 Kahe (Karşıyaka), Dk. 70 Birol Hikmet (penaltıdan) (Elazığspor)
Sarı kartlar: Dk. 45 Berkan Emir, Dk. 69 Mehmet Yiğit, Dk. 90 Ahmet Arı (Karşıyaka), Dk. 57 Mehmet Çakır, Dk. 66 Eren Aydın (Elazığspor)
 
Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında oynanan Beşiktaş maçında çıkan olaylar nedeniyle, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen ''tribün kapatma cezası'', bu maçta uygulandı ve sadece kuzey kale arkası ve misafir tribünleri seyirciye açık tutuldu.

Elazığ'da maçın ardından...
Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Ozat ve Karşıyaka Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu maçtan sonra neler dedi'
PTT 1. Lig'de sahasında Karşıyaka'ya 2-1 mağlup olan Elazığspor'da, teknik direktör Ümit Özat, ''Maçın değerlendirecek bir tarafı yok. Objektif olarak değerlendirirsek oyunun tek hakimi Elazığspor'du'' dedi.

Özat, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, oyuncular hakkında konuşmayı sevmediğini fakat kaleci Ivesa'nın 2 karşılaşmada da hatalı goller yediğini söyledi.

Takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirten Özat, ''Maçın değerlendirecek bir tarafı yok. Objektif olarak değerlendirirsek oyunun tek hakimi Elazığspor'du. Bireysel hatalar yapıyoruz. Oynanan oyuna göre skorun hakkı bu değildi. Takımın temposundan memnun kaldım. Çok pozisyona girdik ama ikinci golü bulamadık. Bundan sonraki süreçte yapacağımız her antrenmanın bize faydası olacak" ifadelerini kullandı.

Karşıyaka cephesi
Karşıyaka Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu ise sahadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Galibiyetten dolayı futbolcularını tebrik eden Göksu, ''İki takım oyuncuları da çok iyi mücadele etti. Maç centilmence oynandı. Karşıyaka takımı olarak ligin başında 3 puan hedefimiz vardı. Her maça bu amaçla çıkıyoruz. Yolumuza devam ediyoruz. Elazığspor'a da başarılar diliyorum'' diye konuştu.


Horoz son anda öttü!
PTT 1. Lig'de iki Ege ekibini karşı karşıya getiren mücadelede Bucaspor'u konuk eden Denizlispor, ilk yarısını geride kapattığı maçı son bölümlerde bulduğu golle kazandı..
Denizlispor: 2 - Bucaspor: 1
Stat: Denizli Atatürk
Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Ahmet Ayaz, Ata Yıldırım
Denizlispor: Kazım, Ömer Alp, Bülent, Emrah (Dk. 79 Burak), Erçağ (Dk. 78 Şevki Çınar), Veli, Andonov, Mustafa, Mehmet, Hakan, Yordanov (Dk. 89 Fatih)
Bucaspor: Ömer, Hüseyin, Emrecan, Nsaliwa, Zafer (Dk. 81 Ferhat), Emin, İskender (Dk. 89 Çağrı Tekin), Luiz Henrique, Jebrin (Dk. 71 Yasin), Erkan, Emre
Goller: Dk. 51 Mehmet, Dk. 90+3 Andonov (penatlıdan) (Denizlispor), Dk. 28 İskender (Bucaspor)
Sarı kartlar: Dk. 48 Emrah, Dk. 61 Bülent (Denizlispor), Dk. 26 Erkan, Dk. 87 Ferhat, Dk. 90+2 Luiz Henrique (Bucaspor)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.