Dolar 32,3194
%0.21
Euro 35,1068
%-0.04
Altın 2.295,660
%0.8
Bist-100 9,05
%2.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“Yelekli’den birlik vurgusu”

“Yelekli’den birlik vurgusu”

Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli, Güzelbahçe Kültür ve Çevre Güzelleştirme Derneği’nin (GÜLDER) verdiği yemekte, ilçedeki tüm belediye başkan aday adaylarını yanına çağırarak, “Şu an Güzelbahçe’de 6 aday adayıyız. Bu sayı 1’e indiğinde de hep birlikte Güzelbahçe için çalışacağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 10.09.2013 - 12:36
İZMİR- Güzelbahçe Kültür ve Çevre Güzelleştirme Derneği’nin (GÜLDER), Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve CHP’nin diğer aday adaylarının katıldığı bir yemek organize etti. Etkinlikte belediye başkan aday adayı Uğur Yelekli’nin tüm aday adaylarını yanına çağırarak birlik mesajı vermesi geceye damgasını vurdu. 
Yelekli, GÜLDER’in 9 Eylül’de kendilerini bir araya getirmiş olmasını çok önemsediğini vurgulayarak, “9 Eylül, bizim kurtuluş günümüz. Bugün bizim burada bir arada olmamız bu yönüyle de çok değerli” diye konuştu.
Yelekli, GÜLDER’in Güzelbahçe’de önemli duyarlılıklar yaratan bir dernek olduğunu belirterek, “İlçemizin ve yarımadanın sorunları ile ilgili yaptıkları çalışmaları takip ediyorum. Bana göre, bir kentte bir şey yapılacaksa mutlaka sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket edilmeli” sözlerine yer verdi.
Yelekli, Güzelbahçe’nin daha ileri gidebilmesi için tüm ilçenin kenetlenmesi gerektiğini söyleyerek, “Bu nedenle bu akşam burada bulunan değerli belediye başkanımızı ve diğer tüm aday adayı arkadaşlarımızı birlik beraberlik fotoğrafı vermeye çağırıyorum. Şu an Güzelbahçe’de 6 aday adayıyız. Bu sayı 1’e indiğinde de hep birlikte Güzelbahçe için çalışacağız” ifadesini kullandı.
GÜLDER Başkanı Turgut İnel de, “Bu toplantıdaki bu görüntü bizi çok mutlu etti. Diliyoruz ki Güzelbahçe için bu duyarlılık devam etsin” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.