Dolar 32,5352
%-0.04
Euro 34,8085
%-0.16
Altın 2.440,100
%0.41
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Turuncu'nun Seyir Defteri' Başkent'te fuarda!

'Turuncu'nun Seyir Defteri' Başkent'te fuarda!

Adalet Yürüyüşü, Maltepe Mitingi ve Çanakkale Adalet Kurultay günlüklerinin yer aldığı, önsözü CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yazılan 'Turuncu'nun Seyir Defteri/Adalet Günlüğü' kitabı Ankara Kitap Fuarı'nda okuyucular ile buluşacak. Adalet Yürüyüşü'nün başladığı topraklarda okurlarla buluşuyor

  • Ege Postası
  • 22.02.2018 - 12:07

EGEPOSTASI - CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde Ankara Güven Park'ta 15 Haziran'da başlatılan, 9 Temmuz'da Maltepe Mitingi ile sonlanan Adalet Yürüyüşü; CHP İl eski Başkan Yardımcısı, Siyaset Bilimci Banu Özdemir tarafından kaleme alınmış ve 'Turuncu'nun Seyir Defteri/Adalet Günlüğü' adlı kitap okurları ile ilk olarak Tüyap Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda buluşmuştu.

Bu yıl İlber Ortaylı'dan, Atilla Dorsay'a kadar birçok değerli yazarı konuk eden 12.Ankara Kitap Fuarı 16 Şubat Cuma günü kapılarını kitapseverlere açtı.

Adalet Yürüyüşü, Maltepe Mitingi ve Çanakkale Adalet Kurultay günlüklerinin yer aldığı, önsözü CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun tarafından yazılmış olan 'Turuncu'nun Seyir Defteri/Adalet Günlüğü' kitabı da Ankara Kitap Fuarı'nda okuyucuları ile buluşacak.

Özdemir; "Bundan 9 ay önce tarikatlar ile siyam ikizi olmuş iktidarın tuz kokutan adalet uygulamalarına yeter demek için Genel Başkanımız önderliğinde binlerce insan bir araya geldik. Dünyanın en barışçıl ve demokratik eylemini gerçekleştirdik. Bu yılın teması en acil yeniden tesis edilmesi gereken  'Adalet'. Önce kutsal yürüyüşümüzün başladığı yerde Başkent 'te aynı heyecan ve gururla fuarda olacağız “dedi.

Banu Özdemir kitabını 24-25 Şubat  saat 14:00'te Asi Kitap A712 nolu stantta imzalayacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.