Dolar 32,4625
%-0.07
Euro 34,7039
%-0.77
Altın 2.434,930
%-0.05
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Şüpheli yangın' haberleri sonrası Buca'dan açıklama

'Şüpheli yangın' haberleri sonrası Buca'dan açıklama

Buca Belediye Hizmet Binası’nın zemin katında yer alan arşiv bölümünde aydınlatma arızası nedeniyle küçük çaplı bir yangın meydana geldi. Sosyal medyada yer alan ve bazı haber portallarındaki 'Şüpheli yangın' yorumları nedeniyle Buca Belediyesi'nden açıklama yapıldı. 'Şüpheli yangın' haberleri sonrası açıklama

  • Ege Postası
  • 17.06.2019 - 17:02

EGEPOSTASI - Buca Belediyesi'ndeki ufak çaplı yangının hasar tespiti araştılırken, belediyedeki pek çok birimin yangından haberi bile olmadığı ortaya çıktı. Belediye ekipleri, koordineli ve zamanında müdahalesi nedeniyle en ufak bir hasar ve belge kaybının yaşanmadığı belirtilirken, yangın sonrası son durum kayıt altına alındı. Belediye yetkilileri yangının çıkış nedeninin aydınlatma arızası olduğunu belirtti.

'HİÇBİR BELGE EN UFAK BİR ZAR BİLE ALMAMIŞTIR'

Konu ile ilgili açıklama yapan Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, “Bugün hiç beklemediğimiz şekilde bir yangın vakasıyla karşı karşıya kaldık. Yangın sonrası yaptığımız çalışmalarda arşivimizde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmaması arkadaşlarımızın doğru müdahalesinin başarısıdır.  Yaptığımız zarar tespiti çalışmasında arşivimizde yer alan hiçbir belge en ufak bir hasar bile almamıştır.  Tüm ekiplerimize özverili çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.