EGEPOSTASI - Buca Belediyesi'ndeki ufak çaplı yangının hasar tespiti araştılırken, belediyedeki pek çok birimin yangından haberi bile olmadığı ortaya çıktı. Belediye ekipleri, koordineli ve zamanında müdahalesi nedeniyle en ufak bir hasar ve belge kaybının yaşanmadığı belirtilirken, yangın sonrası son durum kayıt altına alındı. Belediye yetkilileri yangının çıkış nedeninin aydınlatma arızası olduğunu belirtti.
'HİÇBİR BELGE EN UFAK BİR ZAR BİLE ALMAMIŞTIR'
Konu ile ilgili açıklama yapan Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, “Bugün hiç beklemediğimiz şekilde bir yangın vakasıyla karşı karşıya kaldık. Yangın sonrası yaptığımız çalışmalarda arşivimizde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmaması arkadaşlarımızın doğru müdahalesinin başarısıdır. Yaptığımız zarar tespiti çalışmasında arşivimizde yer alan hiçbir belge en ufak bir hasar bile almamıştır. Tüm ekiplerimize özverili çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
![]() |
ÖNCEKİ HABER | SONRAKİ HABER | ![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |