Dolar 32,3565
%-0.01
Euro 34,8020
%0.03
Altın 2.393,450
%-0.14
Bist-100 10.271,00
%0.61

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Sakin Şehir' Teksas'a döndü!

'Sakin Şehir' Teksas'a döndü!

Seferihisar ilçe meydanında otomobilin üzerine çıkan bir kişi kardeşi hakkında verilen hapis cezası kararına tepki göstererek, elindeki tüfekle havaya ateş etti. İlçe meydanında korku dolu anlar!

  • Ege Postası
  • 16.12.2017 - 21:22

İzmir'in Seferihisar ilçesinde bir kişi Cumhuriyet Meydanı'nda otomobilinin üzerine çıkarak, tüfekle havaya ateş açtı.

İddiaya göre, uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla kardeşi Ö.M'ye verilen 12 yıl hapis cezası kararına kızan ve sporcu olduğu belirtilen C.M (27) kiraladığı 35 SFG 32 plakalı araçla Cumhuriyet Meydanı'na gelerek, yol ortasında durdu.

Bir süre sonra otomobilin üzerine çıkan C.M. elindeki uzun namlulu av tüfeğiyle bağırmaya başladı. Kardeşinin uyuşturucu ticareti yapmadığını, verilen kararın yanlış olduğunu belirterek, havaya 6 el ateş etti.  

Elinde uzun namlulu silah bulunan sürücü, diğer sürücüler ve vatandaşların şaşkın bakışları arasında, "Burada uyuşturucu satana etek giydiririm, burada gezdiririm. O çocuk uyuşturucu ticareti yapmadı. Burada uyuşturucu ticareti yapanları yakaladılar. Karakoldan saldılar. Böyle memleket mi olur, böyle adalet mi olu? Ben Türkiye şampiyonasını bu Seferihisar'a getirdim, 3 gün kala uyuşturucu satıcılığından cezaevine girdim. İspatlayın. O çocuk neden yatıyor" diye bağırdı.

Daha sonra C.M. otomobiline binerek alandan uzaklaştı. C.M'nin uzaklaştığı araç, Turabiye Hıdırlık mevkisinde terk edilmiş olarak bulundu.

Olay bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

GÖZALTINA ALINDI

İzmir'in Seferihisar ilçe merkezinde yol ortasında durdurduğu otomobilinin üzerine çıkarak uzun namlulu silahla havaya ateş açan ve etrafa tehtidler savuran C.M. (27) polis tarafından gözaltına alındı. (AA-DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.