Dolar 32,3764
%0.18
Euro 34,9968
%-0.19
Altın 2.333,930
%0.58
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Reisbey' kaçak avcılara göz açtırmıyor

'Reisbey' kaçak avcılara göz açtırmıyor

İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube ekipleri tarafından, 'Reisbey' kontrol teknesiyle yasa dışı su ürünleri avcılığının önüne geçmek amacıyla yapılan denetimlerde, ruhsatsız avcılık yapan 6 şüpheliye toplam 49 bin lira idari para cezası uygulandı.

  • Ege Postası
  • 17.01.2020 - 13:19

Halk arasında 'Sarı Kuş' olarak bilinen 2015 yılından beri aktif olarak görev yapan İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğüne bağlı 'Reisbey' kontrol teknesi denetimlere devam ediyor. Denetimlerde içinde daha önce defalarca şebeke tabir edilen yasadışı avcılık yaparken yakalanan kişilerin bulunduğu plakasız özel bir tekne durduruldu. Teknede ruhsatsız avcılık yapan 6 şüpheliye 49 bin lira idari para cezası uygulandı. Gemi yetkilisine 25 bin, ruhsatsız avcılık yapan 6 kişiye de 24 bin lira olmak üzere toplam 49 bin lira idari ceza uygulandı. Ruhsatsız olduğu belirlenen tekne ve av araçlarına el konuldu. 

Öte yandan gerçekleştirilen kontrol ve denetimlerin denizde İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı'na bağlı Sahil Güvenlik unsurları, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube ekipleri, karada ise il ve ilçe emniyet müdürlüklerine bağlı ekipler, il ve ilçe jandarma komutanlığına bağlı ekipler ile koordineli olarak gerçekleştirdikleri bildirildi. (DHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.