Dolar 32,5068
%0.3
Euro 34,5765
%0.24
Altın 2.500,360
%0.69
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Pert oto' operasyonu :Şasi numarasıyla 10 milyon TL’lik vurgun

'Pert oto' operasyonu :Şasi numarasıyla 10 milyon TL’lik vurgun

‘Pert oto’ operasyonunda ağır hasarlı otomobillerin şasi numaralarını, çalıntı araçlarınkiyle değiştiren ‘Düzenbazlar Çetesi’ çökertildi. 9 şüpheli yakalanırken, bazı çalıntı araçlar sahiplerine teslim edildi.

  • Ege Postası
  • 13.11.2018 - 06:54

20 ilde polisin düzenlediği operasyonda, ağır hasarlı araçların şasi numaralarını çalıntı araçlarınkileriyle değiştirip, bu araçları da satan 9 şüpheli gözaltına alındı. Kendilerine ‘Düzenbazlar Çetesi’ adını veren şüphelilere yönelik operasyonda yaklaşık 100 çalıntı araç ele geçirildi. Polis ekipleri, ağır hasarlı araçların şasi numaralarını çalıntı araçlarınkileriyle değiştirip, bu araçları da satan çeteyi belirledi. Kendilerine ‘Düzenbazlar Çetesi’ adını veren şüphelilerin yakalanması için 6 ay süren takibin ardından ‘Pert Oto’ operasyonu düzenlendi. 

OTOPARK DOLDU 

Kendilerini galerici gibi gösterip araçları satan şüphelilere yönelik Kocaeli merkezli 20 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 9 kişi adliyeye sevk edildi. Operasyonda ayrıca satılmış piyasa değeri 10 milyon TL olan 100’e yakın araç da ele geçirildi. Çalıntı araçlar, İzmit Uluslararası Fuar Merkezi’nin otoparkına çekildi. Sahipleri belirlenen bazı araçlar sahiplerine teslim edildi. Polis yetkilileri, son yılların en büyük operasyonunu gerçekleştirdiklerini, vatandaşların araç satın alırken servise giderek araçların şasi numaralarını ruhsat bilgileri ile karşılaştırmalarını önerdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.