Dolar 32,5656
%0.16
Euro 34,8254
%0.47
Altın 2.418,060
%-0.61
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öztekin: Sorunları ve çözüm yollarını biliyorum

Öztekin: Sorunları ve çözüm yollarını biliyorum

Ak Parti Buca Belediye Başkan Aday Adayı Ekonomist Adnan Öztekin yerel seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor

  • Ege Postası
  • 04.11.2013 - 11:13
İZMİR- Ak Parti Buca Belediye Başkan Aday Adayı Ekonomist Adnan Öztekin, Adatepe, Barış, Aydoğdu ve İzkent mahallerini ziyaret etti. Öztekin, ilçenin tüm sorunlarını bildiğini ve çözümleri için geçmişten bu güne kadar çeşitli görev ve çalışmalarda edindiği tecrübe ve bilgisiyle çalışacağını belirterek “ Ülkemiz nasıl 11 yıllık AK Parti iktidarında çağ atladıysa ve de kalkındıysa Bucamızda inşallah 2014 yılından itibaren Ak Belediyecilikle kalkınacak ve çağ atlayacaktır. Ak Parti’nin neferleri olan bizlerde göreve geldiğimizde insan odaklı çalışarak, sorunları hep el ele vererek işinin ehli kişilerle çalışarak çözeceğiz” dedi.

Merak Edilen Soruları Cevapladı

Ak Parti Buca Belediye Başkan Aday Adayı Adnan Öztekin, aday adaylığını çalışmasında hız kesmeyerek ilk temaslarını sürdürüyor. Adatepe, Barış, Aydoğdu ve İzkent mahallerini ziyaret ederek partililere ve vatandaşlara neden aday olduğu ile projeleri hakkında bilgi vererek merak edilen soruları cevapladı.

İnsan Odaklı Hizmet


İnsana hizmet hakka hizmet anlayışıyla yola çıktığını belirten Öztekin ‘Buca ilçesinin bağrından gelen Buca’nın öz evladıyım. Buca’da doğdum, Buca’da büyüdüm, Buca’da yaşıyorum. Şimdide Buca’ya olan borcumu ödemek için hizmet etmeye talibim. Buca’nın tüm sorunlarına iyi biliyorum. Sorunları çözecek bilgi ve tecrübeye de sahibim. Allah nasip ederse partim ve de halkım görev verirse insan odaklı hizmet ve anlayışla Buca’da 120 projemi hayata geçirip, Buca’da güzel yarınlar yaratacağız’ diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.