Dolar 32,5083
%-0.1
Euro 34,9353
%0.31
Altın 2.431,970
%0.36
Bist-100 9.808,00
%0.88

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Neşeli eller' mutlu etti

'Neşeli eller' mutlu etti

İzmir’de çocukların yüzünü güldürmek adına birçok etkinlik gerçekleştiren Neşeli Eller Gönüllüleri, bu kez de 15 kişilik bir ekiple özel öğrencilerin beden eğitimi, el sanatları ve müzik eğitimleri aldıkları Çiğli Halk Eğitimi Merkezi Köyiçi Kurs Merkezi’nin duvarlarını boyayıp, renklendirdi.

  • Ege Postası
  • 27.06.2019 - 09:20

İzmir’de gönüllü olarak hastanelerdeki çocuklara yönelik faaliyetler yürüten bir grup insandan oluşan Neşeli Eller Gönüllüleri, 15 kişilik bir ekiple özel eğitim öğrencilerine sürpriz yaptı. Gönüllüler, 23 yaş üzeri özel öğrencilerin beden eğitimi, el sanatları ve müzik eğitimleri aldıkları Çiğli Halk Eğitimi Merkezi Köyiçi Kurs Merkezi’nin duvarlarını boyayıp, çeşitli resimler çizerek merkezi eğlenceli bir ortama dönüştürdü. Öğrencilerin aldıkları derslere katkıda bulunmak isteyen gönüllüler, spor için bir demir ustasından futbol kaleleri ve badminton file direkleri, seramik ve el sanatları için hammadde ve müzik bölümü için sosyal medyadan toplanan yardımlar sayesinde enstrüman temin etti. Farklı yaş gruplarından birçok öğrencinin aile ortamında ders aldığı merkezi renklendiren gönüllüler, yaptıkları sürprizle öğrencileri mutlu etti. Gönüllülere yardım eden kurs öğretmenleri de bu değişiklik sonucunda tazelendiklerini, çalışma ortamlarındaki bu olumlu değişikliğin öğrencileri etkilediği kadar kendilerini de de motive ettiğini söyledi.

 

İYİLİK BULAŞICI OLSUN

Neşeli Eller Gönüllüleri’nin kurucusu Sibel Doğan, "Bize çocukların gülümsemeleri yetiyor. Bizi görünce gelip sarılıyorlar, etkinlikler bitsin istemiyorlar. Öyle olunca da bizden mutlusu yok. Çocukların sağlığı önce mutluluktan geçiyor, onlar mutlu oldukça sağlık ve başarı da beraberinde gelir diye düşünüyorum. Birilerine yardım etmek, özellikle de çocuklara yardım etmek çok zaman ve çok para gerektirmiyor. Onlara yardım etmek çok kolay aslında. Bizim sloganımız ‘Çocuklar mutlu biz mutlu.’ Umuyoruz ki iyilik bulaşıcı olur" diye konuştu. (DHA)


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.