Dolar 32,4442
%-0.13
Euro 34,7334
%-0.68
Altın 2.436,440
%0.01
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Millet İttifakı'nın koordinatörleri belli oldu

'Millet İttifakı'nın koordinatörleri belli oldu

İzmir’de Millet İttifakı yapan 4 siyasi partinin il başkanlarının seçim ve sandık güvenliğine dair yaptıkları toplantıyla vardıkları ortak çalışma kararının ardından her partinin koordinatörü de belirlendi. Koordinatörler, Pazartesi 14.00'te İYİ Partiğ İzmir İl binasında bir araya gelerek 24 Haziran seçimlerinde yapılacak ortak çalışmanın esaslarını belirleyecek.

  • Ege Postası
  • 17.05.2018 - 17:14

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç’ün önerisiyle biraraya gelen İzmir’deki 4 siyasi partinin İzmir İl Başkanlarının seçim ve sandık güvenliği konusunda vardığı ortak çalışma kararının ardından belirlenecek koordinatörlerin kimler olacağı netleşti.

24 Haziran seçimlerinde seçim ve sandık güvenliğinde ortak hareket edilme kararını İYİ Parti’den koordinatör olarak İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç’ün Danışmanı Kurtuluş Ürkmez yönetecek. CHP İzmir’in koordinatörü aynı zamanda İl Sekreteri olan Birgül Değirmenci olurken, Değirmenci’nin yerine bir süre sonra Fulya Türkelli geçecek. Saadet Partisi’nde (SP)koordinatör Mümin Güzel olurken; Demokrat Parti’de (DP) koordinatörlük görevini DP İl Kadın Kolları eski Başkanı, İzmir Milletvekili Aday Adayı Hatice Güleç üstlendi.

İzmir ve 30 ilçesinde yapılacak ortak çalışmayla her partinin zayıf veya güçlü olduğu noktalarda karşılıklı işbirliği yapılacak. Koordinatörlerin 21 Mayıs Pazartesi günü İYİ Parti İzmir İl binasında biraraya gelerek ortak çalışmaların neler olacağına dair karar alacak

ÜKÜNÇ: 4’LÜ İTTİFAKIN OY PUSULASINDA KALMAMASI LAZIM

Durumu değerlendiren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, “4’lü ittifakın sadece oy pusulasında kalmaması lazım. Sandık güvenliği seçimin en önemli unsuru. Sahaya nasıl yansıtabiliriz, ortak nasıl çalışırız hakkında istişarede bulunduk. Bir okulda okul sorumlusu, müşahid, sandık görevlisi. Ortak bir liste çıkaracağız. İYİ Partili müşahid arkadaşımız, başka bir partinin oyuyla alakalı girişimde bulunacak, hakkını yedirmeyecek. Saadet Partili bir arkadaşımız sorun yaşadığında diğer partilerin hukukçu sorumlularını arayacak. Umarım millet iradesinin sandığa yansıması açısından önemli. İzmir’de her parti bir koordinatör belirledi. Koordinatörler yarından itibaren bunun çalışmasına başlayacaklar. Koordinatör arkadaşlara bu işi devrediyoruz. Verimli sonuçlar alacağımıza inanıyorum” değerlendirmesini yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.