Dolar 32,3840
%0.21
Euro 35,0556
%-0.03
Altın 2.326,900
%0.28
Bist-100 9,13
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Mikrop Hikmet' ödüle doymuyor

'Mikrop Hikmet' ödüle doymuyor

Eğlence dünyasında yaptığı işlerin yanı sıra gerçekleştirdiği sosyal projelerle tanınan 'Mikrop' lakaplı sahne sanatçısı Hikmet Durmuş, şimdi başlattığı kitap kampanyasıyla gönülleri fethetmeye devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 21.01.2013 - 10:10
EGE POSTASI- Geçtiğimiz günlerde Balçova 80. Yıl Orhan Gazi İlkokul-Ortaokul  TÜRKUAZ CİTY de okul aile birliği tarafından düzenlenen dayanışma çayında hanımlar doyasıya eğlendi.

Okul Müdürü Rabbani Dalaslan yaptığı konuşmada bu soğuk günlerde tüm katılımcılara bu dayanışma ve kaynaşma etkinliğine geldikleri için teşekkür etti.

Müdür Rabbani Dalaslan Okul aile birliğinin tam kadro bu dayanışma yemeğine katılmasından dolayı teşekkür ederek geleceğimiz olan çocuklarında velilerin bu etkinliğe iştirak etmesi kendisinin mutlu ettiğini söyledi.

Dayanışma çayında eğlenen hanımlar yapılan çekilişler sonucunda bir birinden özel hediye sahibi oldular. Günün sonunda Okul Müdürü Rabbani Dalaslan ‘ Dünyanın en faydalı mikrobu sen olmazsan İzmir’in sahneleri bu kadar renkli, insanları bu kadar coşkulu olmazdı. HAYAT boyu en az sahnedeki kadar coşkulu olmak dileği ile Tükenmez enerjinle, şen yüreğine sonsuz teşekkürler deyip  bir eğitimci olarak özellikle kitaba ihtiyacı olan okulların kütüphanelerine  kazandırdığınız gece gündüz demeden topladığınız binlerce kitap için Bir eğitimci olarak teşekkür ediyor ve bu plaketi size tektim etmek istiyorum dedi. Bunun üzerine duygulanan Mikrop Hikmet

  . ve önümüzdeki hafta  Denizli İli Honaz İlçesi Dereçiftlik Köyü İlkokuluna Sosyal sorumluluk kapsamında  Balçova Onur mahallesi Muhtarı Hamit İhsan Tanes ile başlatmış olduğumuz 6 il 6000 kitap kampanyasına bu okuluda  dahil ederek  katkıda bulunacağız dedi...


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.