Dolar 32,4485
%-0.08
Euro 34,7187
%-0.04
Altın 2.499,020
%0.58
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Koca' zirvede genç ismi önerdiler: İrfan İnanç Yıldız bombası

'Koca' zirvede genç ismi önerdiler: İrfan İnanç Yıldız bombası

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, il kongresi yaklaşırken, tek aday üzerinde uzlaşıyla kongreye gidilmesi için ilçe başkanlarıyla toplantı yaptı. Bazı ilçe başkanları, il başkan adaylığı için CHP Gençlik Kolları Eski Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız’ın adını önerdi. Yıldız'ın adı CHP kulislerine bomba gibi düştü. 'Koca' zirvede genç ismi önerdiler

  • Ege Postası
  • 16.12.2017 - 17:18

HALİDE DEMİR POLATLI / EGEPOSTASI - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun, ilçe başkanlarıyla yaptığı toplantıda, CHP Gençlik Kolları Eski Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız’ın isminin il başkan adayı olarak önerildiği öğrenildi.  

Başkan Kocaoğlu ile makamında tek tek görüşen ilçe başkanlarından bazıları, “Genç dinamik, partiyi kucaklayacak, genel merkezin dengelerini iyi bilen, büyükşehir ile koordineli çalışacak ve basın üzerinden yapılan saldırılara cesurca yanıt verebilecek genç bir ismin olmasının partimiz açısından önemli olduğunu düşünüyoruz. Yıpranmamış bir isim olması gerekir" dedi.

TÜM SAMİMİYETİMLE SÖYLÜYORUM...

Kocaoğlu’nun ilçe başkanlarına “Aklınızda bir isim var mı” sorusuna ise "Genel merkez düzeyinde İzmir'i doğru temsil edecek bir isim olması önemli. Bu nedenle, 6.5 yıl gençlik kolları genel başkanlığı yapmış İrfan İnanç Yıldız'ın bu görevi layıkıyla yapacağını düşünüyoruz" dediği öğrenildi. Kocaoğlu’nun hem Yıldız’ın adını hem de aktarılan diğer isimleri not ettiği belirtildi. Başkan Kocaoğlu’nun, “Sizin aklınızda bir isim var mı” sorusuna ise “Tüm samimiyetimle söylüyorum. Aklımda hiçbir isim yok. Sizden sonra belediye başkanları ve milletvekilleriyle bir araya gelerek onların da fikirlerini alıp, örgütü kucaklayan bir isim üzerinde uzlaşmak istiyoruz” dediği öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.