Dolar 32,3695
%0.16
Euro 34,9596
%-0.3
Altın 2.325,370
%0.21
Bist-100 9,13
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
‘’Karabağlar iftardan sahura vatandaşla birlikte ‘’

‘’Karabağlar iftardan sahura vatandaşla birlikte ‘’

AK Parti Karabağlar İlçe Teşkilatı Ramazan ayında iftardan sahura kadar vatandaşı dinleyecek. İlçe Başkanı Erol Körüklü öncülüğünde teşkilat mensuplarının hazırladığı Ramazan ayı programları ile ilçede yaklaşık 30 bin kişinin katılması öngörülen sokak iftarları düzenlenecek, ev ziyaretleri gerçekleştirilerek, vatandaşlarla bir arada iftar yapılacak. Körüklü, parti Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları ve Meclis üyelerinden oluşan yüzü aşkın teşkilat mensubuyla birlikte her gün 50 evin ziyaret edileceğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 11:50
İZMİR-AK Parti Karabağlar İlçe Teşkilatı iftar programları devam ediyor. Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı iftar programı Peker Mahallesi Sevgican Gönül Bahçesi’nde gerçekleşti. Düzenlenen organizasyona AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, İl Başkan Yardımcısı ve İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Nazmi Kalyoncu, Karabağlar İlçe Başkanı Erol Körüklü, ilçe teşkilatı, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, STK temcileri mahalle muhtarları ve çok sayıda partili katıldı. 


‘’Barışı sağlayacağız’’

Karabağlar’da yeni ilçe yönetimi atandıktan sonra ilk kez programa katılan AK Parti İzmir Millet Vekili Ali Aşlık, yeni ilçe yönetimine başarılar dileyerek konuşmasına başladı.
Aşlık, ‘’Ramazan ayının hoşgörü ayı olduğunu belirterek, öncelikle kendimizi dinleme, kendi iç dünyamıza dalmalıyız. Dolayısı ile kendimizi tanırsak, toplumu, toplumu tanırsak da toplumsal sorunları takip etme ve ona göre tavır alma bilinci gelişir. Ramazan ayı yardımlaşma ayıdır. Zengin ve fakiri aynı sofrayı paylaştığı aydır. Paylaşmayanlarımız varsa da paylaşalım. Biz Bu ülkede barışı temin etmek adına yola çıktık. Barışın olacağına inananlar, ülkenin diğer yerlerini de ateşe vermeye kalktılar. Bu millet; atının lalını çivisini dışardan aldığı zaman bile kurtuluş mücadelesi vermiştir. Onun için bu millete oynamaya gelmez. Her kes sağduyulu olmalı… Biz bu ülkenin 780 kilo metre karesinde barışı temin edeceğiz. Biz barışı bozmaya çalışanları hukuka teslim edeceğiz’’dedi. Karabağlar’da sorumluluğun büyük olduğunu vurgulayan Aşlık,’’Karabağlar’da imarlı yer yok, doğru dürüst belediyecilik hizmeti yok. Karabağlar’da çocukların oynayabileceği parklar yok. Bunların hepsi belediyeciliğin yapması gereken işler ama yapmıyorlar. Bunu bildiğimize göre bu dönem Karabağlar’da üzerimize düşeni yapacağız. Karabağlar’da AK Beledîciliğinin hizmetlerini göstereceğiz’’dedi.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.