Dolar 32,6026
%0.39
Euro 34,7809
%0.14
Altın 2.492,060
%0.3
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“İzmir’in son şansı”

“İzmir’in son şansı”

Buca Belediyesi eski Başkan Cemil Şeboy, 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’nin Buca adayı olabilmek için gün sayıyor. Kendisine henüz bir teklifin gelmediğini belirten Şeboy, “Partim ne emrederse onu yaparız. Binali Yıldırım İzmir için şans. Bu kentimizin son şansı ve bunun iyi değerlendirilmesi gerekiyor. İzmir’in altın vuruşu yaması lazım. Aksi halde bu keşmekeşlik içinde yaşamak zorunda kalır” dedi.

  • Ege Postası
  • 03.01.2014 - 12:07
Onur Çakır/HABER SERVİSİ- AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, yarın propaganda çalışmalarının startını partisinin il başkanlığı önünden verecek. Geçtiğimiz hafta eski Bakanlardan Ahmet Kahraman’ın cenazesine katılmak için İzmir’e gelen Yıldırım, Seferihisar eski Belediye Başkanı Hamit Nişancı ve Buca eski Belediye Başkanı Cemil Şeboy’la görüşme yapmıştı.

DOĞRULADI

Adı AK Parti Buca Belediye Başkan adaylığı için geçen Şeboy, görüşmeyi doğrulurken, Yıldırım’la İzmir’i ve projeleri konuştuklarını söyledi. 15 yıl Buca’da başkanlık yaptığı ve taşın altından elini hiçbir zaman çekmediğini ifade eden Şeboy, “Bana ihtiyaç duyurulursa ve ‘sen şuradan adaysın’ dendiğinde buna ‘hayır’ demem. Ancak şimdiye kadar bununla ilgili hiçbir kulis yapmadım. Binali Bey’le görüşmemizde İzmir’i, projeleri konuştuk, tartıştık. Kafamdaki projeleri kendisiye paylaştım” dedi. Şeboy, adaylıkla ilgili henüz kendisine bir teklifin gelmediğini sözlerine ekledi.
 
SOKAKTA YÜRÜYEMİYORUM

Şeboy, ilçesinde kendisine gösterilen sevgiden sokakta yürümekte zorlandığını belirterek, şunları söyledi:
“İnanın sokakta yürüyemiyorum. 100 metrelik mesafede 10 kişi durduruyor. 15 yıl Buca için güllük gülistanlık geçti. Vatandaş şimdiki durumu görünce, doğal olarak bizi arıyor. Şunu söylemek gerekir 5 yıl dinledim. Keyfim yerinde. İnsanın kendisine de vakit ayırması gerekiyor. İzmir’in Binali Bey’le son şansı. Bundan önce bu kadar donanımlı bir aday gelmedi. Bundan sonra da gelmesi mümkün değil. Türkiye’nin yollarını, hızlı trenlerini yapacaksınız, onları bırakıp İzmir’den aday olacaksınız. Bu büyük bir fedakarlık. İzmir’in bunu değerlendirmesi gerekiyor. İzmir’in altın vuruşu yaması lazım. Aksi halde bu keşmekeşlik içinde yaşamak zorunda kalır”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.