Dolar 32,3641
%0.14
Euro 34,9931
%-0.21
Altın 2.325,120
%0.2
Bist-100 9,12
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'İmza' iddialarını Tugay da yalanladı: Yok öyle bir şey

'İmza' iddialarını Tugay da yalanladı: Yok öyle bir şey

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’a karşı imza hareketinde yer alıp almadığını Egepostası’na açıkladı.  'İmza' iddialarını Tugay da yalanladı

  • Ege Postası
  • 27.06.2019 - 13:05

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI - CHP Karşıyaka’da gündeme bomba gibi düşen Başkan Uğur Yıldırım’ı düşürme operasyonun arkasındaki isimlerinden birisi olduğu ileri sürülen Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan da açıklama geldi.

'YOK ÖYLE BİR ŞEY'
Başkan Tugay imza operasyonuyla ilgili hakkındaki iddiaları reddetti. ‘Yok öyle bir şey’ diyerek sözlerine başlayan Başkan Tugay “Anladığım kadarıyla yönetim içerisinden istifa etmek isteyen insanlar varmış. Bunların kendi aralarında değerlendirmeleri olmuş. Doğaldır böyle iddialar, bizim adımızı karıştırmak isteyen arkadaşlar çıkar. Benim kendi çabam yok bu yönde. Olması için bir neden de yok. Çünkü zaten birkaç ay sonra kongreye gidilecek bir durum var ortada. Benim hiç bir şekilde dahil olmadığım, sadece duyduğum ve adımın bulaştırılmasından dolayı rahatsız olduğum bir konudur açıkçası’ dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.