Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'İlle de Bir İş Olsun'da ilk eğitim

'İlle de Bir İş Olsun'da ilk eğitim

İzmir Romanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (İZROMDER) Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği'nin desteğiyle yürüttüğü, “İlle De Bir İş Olsun Projesi”nde İş Kulübü kapsamında düzenlenen, “İş Yerinde İletişim ve İş Davranışları” eğitiminin ilki gerçekleştirildi.

  • Ege Postası
  • 14.03.2017 - 09:38

Psikolog Nevin Küçük'ün verdiği eğitimde, “İlle de Bir İş Olsun” projesine katılan kursiyerlere, iş başvurusundan iş yerinde uyulması gereken davranış kurallarına dek çok yönlü iletişim teknikleri uygulamalı olarak gösterildi.

Toplam iki oturum olarak düzenlenen eğitimin ilkine ilişkin bilgi veren Psikolog Nevin Küçük, amaçlarının kursiyerlerin iş arama sürecini daha rahat geçirmeleri ve kolay iş bulmalarını sağlamak olduğunu dile getirdi.

İş hayatına başlamalarının ardından kursiyerlerin hayatlarını kolaylaştırmak için doğru iletişim tekniklerine gereksinim duyacaklarını aktaran Küçük sözlerine şöyle devam etti: “Birçok insan bir iş edinmesinin ardından yaşadığı iletişim aksaklıklarından dolayı o iş yerinde kalıcı olamıyor. Bu durum özellikle dezavantajlı konumda yer alan Romanlar arasında da oldukça yaygın. Verdiğimiz eğitimlerle kursiyerlerimizin iş yerlerinde kuracakları iletişimde yaşayabilecekleri sorunlardan dolayı ellerine geçen fırsatı kaçırmamaları en öncelikli hedefimiz. Aldıkları eğitimlerle, doğru ve etkili iletişim kurabilecekler. Böylece hem kişisel, hem de iş hayatlarını çok daha kolaylaştırmış olacaklar” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.