Dolar 32,3641
%0.14
Euro 34,9931
%-0.21
Altın 2.325,120
%0.2
Bist-100 9,12
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Fair-play'lik ziyaret

'Fair-play'lik ziyaret

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’ya iade-i ziyarette bulundu. CHP'li Başkan, AK Partili Başkan'ı ağırladı

  • Ege Postası
  • 16.11.2017 - 15:12

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - İzmir'de AK Parti ve CHP arasında son günlerde karşılıklı söz düellosu devam ederken, Buca Belediyesi, siyasette 'fair-play' havası estiren bir ziyarete sahne oldu. CHP’li Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, bugün AK Partili Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’yu ağırladı. Daha önce Uğurlu’yu makamında ziyaret eden Başkan Piriştina’ya Uğurlu’nun iade-i ziyarette bulunduğu ifade edildi.

Ziyaret ile ilgili konuşan Başkan Piriştina, “Ben daha önce ona gitmiştim. En yakın zamanda iade-i ziyarette bulunacağını ifade etmişti” dedi.

Belediyede yapılan çalışmalarda bilgi paylaşımı yaptıklarını ifade eden Başkan Piriştina “Yaptıklarımızı, beklentilerimizi görüştük. Özel bir şey görüşmedik. Bizler kamu görevi yapan belediye başkanlarıyız. Hangi partiye üye olduğumuz, görevimiz yaparken önemli değil. Buluşup görüşmek fikir alışverişinde bulunmak kadar doğal bir şey yok” diye konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.