Dolar 32,4970
%0.27
Euro 34,6042
%0.32
Altın 2.477,660
%-0.22
Bist-100 9.582,00
%-1.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Çiftlikten Instagram'a

'Çiftlikten Instagram'a

İzmir Ticaret Borsası'nın (İTB) 1 Ağustos - 29 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlediği 'Çiftlikten Instagrama' adlı Instagram Fotoğraf Yarışması (#itbyarisma19) sonuçlandı.

  • Ege Postası
  • 15.01.2020 - 10:36

İTB Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, yarışmanın bölge ve ülke ekonomisinde önemli bir yere sahip olan hayvancılık sektörüne ilişkin fotoğraflarla yoğun katılımın sağlandığını belirterek, "2019 yılında dördüncüsünü düzenlediğimiz yarışmamızın konusunu, bölgemiz ve ülkemiz ekonomisinde önemli bir yere sahip hayvancılık sektörü olarak belirledik. Yarışmamızın ana sloganı ise 'Çiftlikten Instagram'a' oldu. Ülkemiz topraklarına doğanın önemli birer armağanı olan hayvancılık sektörüne dair özel kategoriler altında düzenlenen yarışma kapsamında birbirinden güzel fotoğraflar yüklendi. Önümüzdeki yıllarda da değişik ürünler ve kategorilerle ilgi gören ve her yaştan Instagram kullanıcısının katılım gösterdiği yarışmamızı sürdürmeyi hedefliyoruz" dedi.

Sosyal medya çağında yaşandığına vurgu yapan Kestelli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İnternet, akıllı telefon ve sosyal medya kullanımını konu alan istatistiki veriler, bizlere, mobilize olma durumunun üretimden pazarlamaya kadar pek çok köklü alışkanlığı kalıcı olarak değiştirdiğini gösteriyor. Borsamız da bir yandan Türkiye'ye örnek olmuş geleneklerini yaşatırken bir yandan da dijital çağı yakalayan projeler geliştiriyor ve bunları hayata geçiriyor. Bu sayede günümüzde önemli bir varoluş mecrası olan sosyal medyayı da etkin şekilde kullanmayı hedefliyor. Yarışma ile ilgili Facebook ve Instagram kanallarında yapılan reklam çalışmamız, 6.955.711 kez yayınlandı. Yarışma duyurusu, sosyal medya yoluyla 1.346.611 kişiye erişti. 4.288 kişi tıklayarak www.itb.org.tr adresli web sitesinde yer alan yarışma sayfamıza yönlendi. Yarışmaya 1943 eser yüklendi. Şartnameye uygunluk gösteren 829 eser jüri değerlendirmesine sunuldu. Katılım ve ilgi her yıl katlanarak artıyor. Bu yıl en yüksek katılım sayısına ulaştık. Yarışmamıza gösterilen yoğun ilgi ve katılım bizleri çok mutlu etti."

TOPLAM 45 BİN TL ÖDÜL, SAHİPLERİNİ BULDU

Canlı Büyükbaş - Küçükbaş Hayvancılık Fotoğraf, Kümes Hayvancılığı ve Yumurta Fotoğraf, Süt ve Süt Ürünleri Fotoğraf, Et ve Et Üürünleri Fotoğraf kategorilerinde düzenlenen yarışmada birincilik ödülü 5.000 TL, ikincilik ödülü 3.000 TL, üçüncülük ödülü 2.000 TL ve mansiyon ödülü ise 1.000 TL olarak belirlendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.