Dolar 32,6139
%0.43
Euro 34,7867
%0.16
Altın 2.500,620
%0.65
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'ye karşı komplo hazırlığı m? Basit bir hırsızlık mı'

CHP'ye karşı komplo hazırlığı m? Basit bir hırsızlık mı'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ndan sonra Gökhan Günaydın'ın da evine hırsız girdi. Evde bulunan laptop ve iPad'i götürmeyen "hırsızın" Günaydın'ın belgelerini karıştırması olayın sıradan bir hırsızlık olmadığını düşündürdü.

  • Ege Postası
  • 11.08.2013 - 15:56
Gerçek Gündem'in haberine göre CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın'ın Ankara'nın Çankaya ilçesindeki evine hırsız girdi. Eşi ile Ramazan Bayramı tatilinden dönen Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Günaydın, Çankaya Sancak Mahallesi 536. Sokak'taki evine hırsız girdiğini farkederek polise haber verdi. Olay yerine gelen Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlının, evin çelik kapısını levye ile açarak içeriye girdiğini belirledi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri de evde parmak izi incelemesi yaptı.

Laptop ve iPad çalınmamış

Günaydın, yerel seçimlerden önce 3-4 günlüğüne Ankara dışına çıktığını belirterek şunları söyledi: "Sabah saat 08.30 sıralarında Ankara'ya döndüğümde evin kapısının kırılarak içeriye girildiğini farkettik. İlginç olan içeride laptop, iPad ve saatlerim gibi alınabilecek, para edecek bazı şeyler olmasına rağmen eşimin birkaç yüzüğünü almakla yetinmişler. Çalışma odama girmişler, dosyalar karıştırılmış. Böyle bir tabloyla karşılaştık. Polisleri çağırdık. Sağolsunlar karakoldan geldiler. Şimdi de olay yeri inceleme gerekli çalışmaları yapıyor. Bu gerçekten kentlerimizin ne kadar güvensiz olduğnun bir göstergesi. Benim başıma gelen bu memlekette herkesin başına geliyor."

"KOCAOĞLU'NUN EVİNE HIRSIZ GİRDİ" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

"Basit bir hırsızlık olmadığı çok açık"
Partiye ait belgelerin alınıp alınmadığının sorulması üzerine Günaydın, şunları söyledi: "Hepimizde bir paranoya var, benim için ilginç olan şu, 3-4 parça eşya götürülüyor ama benim belgelerimin hepsi itinayla karıştırılıyor. Benim için garip olan buydu. Şu ilk şoku atlattıktan sonra daha detaylı inceleyeceğim. 'Ne var, ne yok, nelere bakmışlar, belgelerden götürülen var mı' diye. Ama bunun basit bir hırsızlık olmadığı çok açık. Çünkü hırsız girse eline para edebilecek ne geçerse götürmesi lazım. Onlardan birkaç parça almış götürmüş ama bunun yanında benimle ilgili her şeyi karıştırmışlar. Konuştuğum arkadaşlar, 'hırsızlık süsü vermek için onlar alındı' dediler. Bilemiyorum inceleyeceğiz, bakacağız." Önceki gece de CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun evine hırsız girmeye çalışmış; etraftakilerin fark etmesi üzerine giremeden kaçmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.