Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BBP Bergama’da kongre heyecanı

BBP Bergama’da kongre heyecanı

İzmir’de yaklaşan yerel seçimler öncesi teşkilat çalışmalarına hız veren BBP İzmir İl Teşkilatı Bergama da kongre heyecanı yaşadı.

  • Ege Postası
  • 05.11.2012 - 23:23
İZMİR- Kongre de konuşan teşkilatlar dan sorumlu il başkan yardımcısı Osman Topsakal,”teşkilat çalışmalarımıza ilçe kongrelerimizi tamamlayarak devam ediyoruz. Bu günde Bergama İlçemizin kongresini yapmak için burada bulunmaktayız. Ülkemizin için de bulunduğu sıkıntılı süreci aşması için tek yol BBP dir. Hükümet ve muhalefet partileri sorunlara kendi çözümlerini üretmek yerine bizlerin ürettiği projeleri kendilerine mal ederek halka lanse etmektedirler. Bunun son örneği pkk lı teröristler için idam cezası geri gelsin diyerek başlatmış olduğumuz referandum kampanyasını başbakanın halk idamı geri istiyor diye açıklama yaparak kendilerine mal etmesidir. BP si olarak her zaman halk iradesinden yana, halkın çıkar ve menfaatleri doğrultusunda proje üretip hizmet etmeye devam edeceğiz. Gerçekleştirilen kongremizin Bergama İlçemize, İlimize ve vatanımıza hayırlara vesile olmasını diler, seçilecek olan ilçe başkanımıza ve yönetimine başarılar dilerim “dedi.

Yapılan kongre sonucu ilçe başkanlığı görevine Veysel Korkmaz seçilirken yönetim kuruluna Bayram Kaş, M.Salih Çamlıtepe, Emrah Erdemli, Ahmet Özenli, Abdülkadir Çınar seçildi.   

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.