Dolar 32,3579
%0.13
Euro 35,1782
%0.32
Altın 2.324,570
%0.18
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Ballı satış' iptal mi edilecek

'Ballı satış' iptal mi edilecek

Aliağa’nın Çaltılıdere Mahallesi’nde, “Adrese teslim ballı satış” iddialarına konu olan, hisseli belediye arazisi satışının iptal edilip, Büyükşehir Belediyesi’ne satılması gündeme geldi. MHP’li Başkan, CHP’nin teklifine bu yanıtı verdi

  • Ege Postası
  • 11.08.2017 - 14:00

EGEPOSTASI – CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, ilçede tozu dumana katan ve ‘Ballı satış’ yakıştırması yapılan belediye arazisi satışından vazgeçilebileceğini ve arazinin Büyükşehir Belediyesi’ne satışının söz konusu olabileceğini açıkladı.

Çaltılıdere’de, 461 parsel numaralı arazideki 597 bin metrekarelik belediye hissesinin, aynı parselde 13 bin metrekarelik hisse sahibi olan Murat Gülibrahimoğlu adlı kişiye, kimsenin haberi olmadan, adrese teslim ve ihalesiz olarak, metrekaresi 25 liradan satıldığı iddialarının ardından, karşılıklı suçlamalar birbirini kovalarken, sürpriz gelişme yaşandı. Edinilen bilgilere göre bir CHP heyeti, MHP’li Belediye Başkanı Serkan Acar’ı ziyaret ederek, arazinin özel bir kişiye değil, Büyükşehir Belediyesi’ne satılmasını önerdi. Başkan Acar da CHP heyetine “Siz Büyükşehir Belediyesi ile görüşün, onlar olumlu değerlendirirse, biz de olumlu değerlendiririz" dedi.

CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz, “Biz de aldığımız bu söz üzerine Aliağa’nın talebini Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’na taşıyacağız. Kendisinden arazinin Büyükşehir tarafından satın alınarak, Aliağa halkının kullanabileceği bir dinlenme ve mesire alanı olarak düzenlenmesini isteyeceğiz” dedi. Başkan Durmaz, satışı yapılan arazinin henüz tapuda devrinin gerçekleşmediğini, vazgeçilebilir noktada olduğunu da açıkladı. 

MHP’li başkandan ballı satış iddialarına videolu yanıt

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.