Dolar 32,3787
%0.19
Euro 35,0430
%-0.06
Altın 2.325,750
%0.23
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balçovalı gençler den yolsuzluk tepkisi  ve örgüte mesaj

Balçovalı gençler den yolsuzluk tepkisi ve örgüte mesaj

CHP Balçova İlçe Gençlik Kolları’nin düzenlediği Yolsuzluğa Hayır Eylemine CHP Parti Meclisi Üyesi Seniye Nazik Işık, İzmir Milletvekilİ Hülya Güven, il Başkan Yardımcısı Nazan Çetin, İl Gençlik Kolları Yöneticileri Yusuf Can Gökmen, Özlem Sönükler, Tuğçe Onbaşı ve Buca, Karşıyaka, Karabağlar Gençlik Örgütleri, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ve Tüm CHP Balçova Örgütü Katılım Sağladı.

  • Ege Postası
  • 05.01.2014 - 21:29

İZMİR- Balçova Duru Parkının Önünden Başlayarak Balçova Belediye Önünde Bulunan Cumhuriyet Meydanında sloganlar eşliğinde gelen CHP’li geçler yaptıkları basın açıklaması Hükümete tepki, gösterdi. Yoğun katılımın olduğu tepki yürüyüşü Balçovalılar tarafında yoğun katılım ile desteklendi. Grup adına yapılan basın açıklaması söyle;
 AKP iktidarı ve yolsuzluklarına karşı; bugün bizimle birlikte olan, sesimize ses veren, gücümüze güç katan siz değerli dostlarla şimdi halkın iktidarına daha yakınız. Son günlerde yolsuzlukları, hırsızlıkları, rant kavgaları ve ayakkabı kutularında ortalığa saçılan rüşvetlerine karşı diyoruz ki yıllardır CHP olarak AKP'nin yolsuzluklarını söyleyen ve anlatan bizler bu gün aşikar olan hırsızlığa karşı hayır demek için toplandık. Şeffaf bir toplum tahayyülü olan biz gençlerin; demokratik, özgürlükçü, evrensel insan haklarına dayalı, ortaklaşmacı bir yaşamı savunan ve bugün ki mücadeleyi ortaya koyanlar olarak ne AKP nede paralel denilen yapılara boyun eğmeyeceğiz. İstanbul ve tüm memleketteki ihalelilerden, çocukları adına kurdukları vakıflardan, gizli ortaklık kurdukları şirketlerden, evlerindeki para kasalarından, para sayma marinalarına kadar her şeylerini biliyoruz.  

 “GÜN CHP'DE BİRLİK OLMA, GÜNÜ”

Toki bakanının da beyan ettiği gibi başbakan istifa etmeli ve bu yolsuzluklara yol açtığı için yargılanmalıdır. Sıklıkla söylediğimiz gibi CHP iktidarında; haksız, hukuksuz, keyfiliğe yer olmayacak. Ülkelerin halklarının birbirini öldürmesi için Tır'lar dolusu silah ve mühimmat yollayan tüm yapılar tasfiye edilecek. Görüyoruz ki AKP iktidarında ki yanlışlar ülkemiz ve toplumumuz için CHP iktidarına daha da yaklaştırıyor bizi.. Biz halkın ve yoksulun emekçinin yanında, eşit ve paylaşımcı bir Türkiye hayalinin etrafında bir araya gelen Başta Balçova ve tüm İzmir Gençliği sesimiz ve gücümüzle Haykırıyoruz. Yerel seçimlerdeki başarımız üçlü seçim diye görüne seçim için ilk başarımız olacak Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler içinde öncül olacak. Şimdi bizle yürüyen ve yol'umuza yoldaş olan tüm; Demokratik kitle Örgütlerine ve Katılımcılara teşekkür ediyoruz. Gün CHP'de birlik olma, Gün AKP yolsuzluklarına karşı koyma, Gün Yoksulun lokması için mücadele, Gün İnançlara sahip çıkma, Gün Haksız ve hukuksuz tutuklamalara karşı olma günüdür.. Gün 90'yıllık bu çınarın gölgesinde birlik ve tek yürek olma günüdür..

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.