Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Alaçatı 75 Desibel'e dikkat çeken destek

'Alaçatı 75 Desibel'e dikkat çeken destek

İzmir'in Çeşme ilçesindeki Alaçatı Turizm Derneği'nin huzurlu tatil ortamı yaratmayı amaçlayan '#alacati75desibel' projesine, GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. destek verdi. Farkındalık yaratmak amacıyla Alaçatı'ya enerji sağlayan mahalledeki bir trafo, 'Burası Alaçatı. Burada müzik yaparız, gürültü değil' sloganı yazılarak boyandı.

  • Ege Postası
  • 09.08.2018 - 13:05

Alaçatı Turizm Derneği tarafından sezon başında hayata geçirilen '#alacati75desibel' projesi, ilgi gördü. Dernek üyesi 135 işletmenin, Alaçatı'nın ortak kullanım alanı olan sokaklarda, 75 desibel üzerinde müzik yayını yapmama kararına, GDZ Elektrik Dağıtım da 'sessiz' trafolarıyla destek verdi. İzmir ve Manisa'da 3.2 milyon aboneye yıllık 14 milyon MWh elektrik dağıtımı yapan şirket, Alaçatı'daki trafosunun görünümünü proje kapsamında baştan aşağıya değiştirdi. Trafo, #alacati75desibel çağrısına uygun olarak 'Burası Alaçatı. Burada müzik yaparız, gürültü değil' sloganı yazılarak, Alaçatı'nın huzurunu sembolize edecek şekilde boyandı.

Alaçatı Turizm Derneği Başkanı Korkut Denizeri, elektrik dağıtım şirketinin sadece sessiz trafolarıyla değil, kesintisiz hizmet için sezon öncesinde de hummalı bir çalışma yürüttüğünü ifade ederek, "Alaçatı'daki tüm sokaklar, elektrik dağıtım şirketinin ekipleri tarafından tek tek kontrol edildi. Kesintilerin olmaması için gerekli tüm önlemler planlı bir çalışma dahilinde alındı. Elektrik dağıtım şirketine, hem projemize hem de Alaçatı'ya gönülden verdiği destek için teşekkür ediyoruz" diye konuştu. (DHA)


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.