Dolar 32,3700
%0.16
Euro 35,0122
%-0.15
Altın 2.325,000
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Akil İnsanlar'a ağır sözler!

'Akil İnsanlar'a ağır sözler!

Bahçeli 'Milli Değerleri Koru ve Yaşat' açık hava toplantıları kapsamında Adana'da konuştu.

  • Ege Postası
  • 26.05.2013 - 08:38
ADANA- MHP Lideri Devlet Bahçeli 'Milli Değerleri Koru ve Yaşat' açık hava toplantıları kapsamında Adana'da konuştu.
Binlerce kişinin doldurduğu miting meydanında konuşan Bahçeli sözlerine ”Halk Başbakan’a ve Bölücübaşı’na nispet ederek meydanı doldurdu” diye başladı. Bahçeli şöyle devam etti:
Türk milletinin direnişini kim görmek istiyorsa İzmir’den sonra Adana’ya baksın. Türk milleti bugün burada. Aziz vatanımızı parsellemeye sessiz kalacak mısını? Vatanın bölünmesini bekleyen İmralı canisini için ne diyorsunu? Allah’ınıza kurban sizin.
NAMUS BORCUMUZ
Vatan mukaddes bir yuvadır muhafaza etmek namus borcudur. 26 Ağustos 1071 yılından 26 Ağustos 1922 yılına kadar bu vatanı bizlere vatan yapan bütün büyüklerimizi selamlıyoruz. AKP ile beraber geleceğimiz işbirlikçilere teslim edilmiştir. Borçlar birikmiş, yoksulluk ve hayat pahalılığı rekor seviyeye ulaşmıştır. Başbakan gezip tozmuş ama sizin derdinize derman olmamıştır. Uçan kuşa bile borcumuz var. IMF’ye borcu biritdik diyen Başbakan kendi ve yandaşlarının kasasını doldurmuştur. Size de dert bırakmıştır.
O SORDU HALK HAYIR DEDİ
Dev Türk bayraklarının açıldığı miting alanında yine ‘Vur de vuralım, öl de ölelim’ sloganları atıldı. Bahçeli konuşmasında daha sonra alandakilere ‘Düne kadar daha mutlu musunu? Ekmeğiniz büyümüş müdü? Siz zenginleşmemişseniz kim zenginleşti’ diye sordu. Alandakiler ise hep bir ağızdan ‘hayır’ cevabını verdi.
BAŞBAKAN YALAN SÖYLÜYOR
Çalışan siz, üreten siz ama yine fakirleşen sizsiniz. Bu işte bir bit yeniği var. Başbakan yalan söylüyor hayal kuruyor. Başbakan sen kaynakları Yahudilere yandaşlara peşkeş çekerken biz zaten meydanlardaydık. Bunların hesabı sorulacak kimsenin yanına kar bırakılmayacaktır. Sizlerin nafakasına, el emeğine göz koyanların burnundan getirmek bizim işimizdir. Bu hanedanlık dönemi yakında son bulacaktır.
BÖLÜCÜBAŞINI DOYURMA ÇABASI
Türkiye AKP dönemi öncesine hasret kalmıştır. Bütün kötülükler AKP ile beraber gün yüzüne çıkmıştır. Türkiye’nin bu halinden memnun musunu? Biliyorum ki hüzünleriniz çoğalmıştır. Başbakan Erdoğan’ın sizinle uğraşacak zamanı yok çünkü o daha büyük işlerin peşinde koşuyor. Bölücübaşı’nı doyurmaya zevklerini tatmin etmeye çalışıyor.
AKİLLERE TEPKİ
63 akıl yoksunu gittikleri her yerde akıllara durgunluk verecek açıklamalar yapıyorlar. 63′lükler hayvanat bahçesini ziyaret etsinler. Hıyanet süreci için daha renkli bir görüntü sergilemiş olurlar. (Gerçekgündem)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.