Dolar 32,3690
%0.16
Euro 34,9608
%-0.3
Altın 2.325,360
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir meclis üyelerini uyaracak: Oyuna gelmeyin

AK Parti İzmir meclis üyelerini uyaracak: Oyuna gelmeyin

İlçe belediye meclis toplantılarında yaşanan gerginliğin ilçelere hizmeti engellediğinin yanı sıra seçmeni kutuplaştırdığını düşünen AK Parti İzmir İl Teşkilatı metropoldeki meclis üyelerini bilgilendirecek. Perşembe günü AK Parti İzmir İl Binası'nda yapılması planlanan toplantıda AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Kenan Çakar meclis üyelerine 'oyuna gelmeyin' mesajı verecek.

  • Ege Postası
  • 17.12.2012 - 18:17

SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Bayraklı Belediye Meclis Toplantısı'nda yaşanan gerginlik  sonrası harekete geçen AK Parti İzmir İl Başkanlığı ilçelerdeki meclis toplantılarında maruz kalınan durumlar ve yapılması gerekenleri metropoldeki AK Partili meclis üyeleri ile birlikte masaya yatıracak. Bayraklı Belediyesi'nin Aralık ayı birinci meclis toplantısında Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve AK Partili Meclis Üyeleri arasında tansiyon yükselmişti. Başkan Karabağ, meclis üyelerinin dışarıya çıkarılması için talimat vermiş, AK Partili Meclis Üyeleri karşı çıkınca talimatı uygulamak isteyen zabıta görevlileri ile AK Partililer arasında tartışma ve arbede çıkmıştı.

 İL BİNASINDA METROPOL İLÇE MECLİS ÜYELERİ İLE TOPLANTI
 İlçe belediye meclis toplantılarında yaşanan gerginliğin ilçelere hizmeti engellediğinin yanı sıra seçmeni kutuplaştırdığını düşünen AK Parti İzmir metropoldeki meclis üyelerini bilgilendirecek. Perşembe günü AK Parti İzmir İl  Binası'nda yapılması planlanan toplantıda AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Kenan Çakar meclis üyelerine 'oyuna gelmeyin' mesajı verecek.

 ÇAKAR: GERGİNLİK CHP'NİN STRATEJİSİ OLMUŞ DURUMDA
 Son Büyükşehir Meclis Toplantısı'nda , AK Parti grubunun bir konuda muhalefet yaptığında CHP'nin dinleme tahammülünde bulunmadığını dile getiren ve bu doğrultuda CHP'yi eleştiren Çakar, CHP'nin yerel seçimlerdeki bir stratejisinin de 'gerginlik' yaratmak olduğunu dile getirdi. Metropol ilçelerin meclis üyeleri ile yapılacak toplantıda CHP'nin gerginlik stratejisini anlatacaklarını belirten Çakar, " Son dönemlerde ilçe meclislerinde gerginlik var. Eleştirilere CHP tahammül etmiyor. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'de buna dahil...CHP  içine girdiği stres ve kamuoyu yoklamalarında her geçen gün oy kaybetmesi dolayısı ile gerginlik yaratıyor. Amaçları bu gerginlik ile seçmeni kamplaştırmak. Gerginlik CHP'nin yerel seçim sürecindeki bir stratejisi olmuş durumda...Hizmetleri yerine getiremeyen CHP'li belediyelerin başkanları  meclisleri gererek meclis üyelerimizin eleştirilerine tahammül edemeyerek kavga ortamlarını hazırlıyorlar. Bu da bizi rahatsız ediyor. Bu oyuna gelmemek için meclis üyelerimiz ile görüşeceğiz. Bunları meclis üyelerimiz ile paylaşacağız. Meclislerin kendi görevini yapan meclisler olması ve halkın mutluluğunu artıracak kararları almasını istiyoruz. Meclis üyelerimizin de toplantılarda yaşananlar ekseninde  görüşlerini alacağız" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.