Dolar 32,3196
%0.21
Euro 35,0662
%-0.16
Altın 2.279,620
%0.09
Bist-100 9,02
%2.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Türkiye'de Cameron Diaz gibi hem seksi hem komik oyuncu yok'

'Türkiye'de Cameron Diaz gibi hem seksi hem komik oyuncu yok'

'İçimdeki Ses' adlı filmde rol alan Leyla Tuğutlu: Türkiye'de Cameron Diaz gibi hem güzel, hem komik, hem de seksi oyuncu yok. Ben bu boşluğu doldurmak istiyorum

  • Ege Postası
  • 30.01.2015 - 10:08
Engin Günaydın'ın yazıp başrolü Leyla Tuğutlu ve Füsun Demirel'le birlikte paylaştığı 'İçimdeki Ses' adlı film bugün vizyona giriyor. Filmin basın gösterimi ise geçtiğimiz günlerde Zorlu Center'da yapıldı. 

'DIŞ GÖRÜNÜŞE ÖNEM VERMEM' 
Üç yıldır atv'de yayınlanan 'Karadayı' dizisinde 'Songül' rolüne hayat veren Leyla Tuğutlu, filmde kendisinden yaşça büyük ve çirkin bir adama aşık olan 'Ayşıl' adında bir kızı canlandırıyor. 'Karadayı'da oynadığı karakterden çok daha farklı bir rolle izleyici karşısına çıkacağı için heyecanlanan Tuğutlu şunları söyledi: "Türkiye'de komediyi en iyi yapan isimlerden biri Engin Günaydın. Çok güzel bir senaryo yazmış. Rolümü de çok sevdim. Bir komedi filminde oynama fikri bana çok cazip geldi. Canlandırdığım 'Songül'; yaş ve yetiştiği aile itibariyle filmde oynadığım 'Ayşıl'dan çok farklı. Filmdeki 'Ayşıl', 'Selim'in yazdıklarına, kafa yapısına aşık oluyor. Hayatta ne istediğini bilen, özgür ve rahat bir kız. Başkalarının ne düşündüğünü umursamıyor. Hayat benim için de öyle. Ben de dış görünüşe çok önem vermem; ruhu güzel olsun isterim. Yemekten ve müzikten anlayan, zeki insanları severim." 2008 Türkiye Güzeli olan Tuğutlu, sadece güzelliğiyle ön planda olmak istemediğini belirterek şunları söyledi: "Bana sadece güzel kız diye yaklaşmalarına üzülürüm. Ben oyunculuğumla da adımdan bahsettirmek isterim. Güzel kadın da komik olur; çirkinleşebilir, kendiyle alay edebilir. Ben de kendimle çok dalga geçerim. Bence Türkiye'de Cameron Diaz gibi; hem güzel, hem seksi, hem de komik olabilen kadın oyuncular eksik. İddialı konuşmak istemem ama bu boşluğu doldurmayı çok isterim. Ben Doğu'lu bir kızı da oynayabilirim." (SABAH)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.