Dolar 32,5980
%0.38
Euro 34,8685
%0.39
Altın 2.494,900
%0.42
Bist-100 9.597,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Temenni ederiz ki halk HDP'yi baraj altında bırakır'

'Temenni ederiz ki halk HDP'yi baraj altında bırakır'

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ağrı'daki PKK saldırısıyla ilgili olarak ortaya atılan tapelere sert çıktı. Ağrı Valisi ile anlatıldığı gibi bir telefon konuşmasının olmadığını söyleyen Ala, iddiaların ahlaksızca ve uydurma olduğunu kaydetti. Ala ayrıca HDP'nin baraj altında kalmasını temenni etti.

  • Ege Postası
  • 18.04.2015 - 09:14
Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ağrı’da yaşanan olayları planladığı ve Ağrı Valisi’yle bu konuda bir telefon görüşmesi yaptığı iddialarına yanıt verdi. Ala, HDP’nin barajı geçip geçmeme konusuna da ilginç bir yorum yaptı.

"AHLAKSIZ BİR UYDURMA"
 
Bir internet sitesi tarafından yayınlanan ve Ala'nın Ağrı Valisi ile yaptığı belirtilen telefon konuşmasına ilişkin iddialara da cevap veren Ala, iddialar için ahlaksız bir uydurma nitelemesinde bulundu. Ala o iddialarla ilgili şöyle konuştu;
 
"İnsanlar kurgulayıp orada burada yazıyorlarsa ki bu ahlaksız bir uydurma. Beni tanıyanlar bilir. Olacak şey değil. Bu ne kadar sefilleştiğini gösteriyor provokasyonun. Külliyen yalan! Zaten ses kaydı felan da değil. Birisi oturup yazmış, malum o siteden de yayına vermişler. Bunun ele alınır, tutulur bir tarafı yok. Aklı başında olan bir beyin bunu gördüğü zaman tamamen uydurma olduğunu görür. Bunu yapmak zor da değil yazar yayınlar internet sitesinde. Bunun benimle ilgisi yok. Haysiyetsizce ve ahlaksızca bir uydurma.  Bu konuda avukatımız hemen ilgili yerlere başvurdu. İnşallah onu yazanı bulup çıkarırlar.
 
"TEMENNİ EDERİZ Kİ HALK HDP'Yİ BARAJIN ALTINDA BIRAKIR"
 
Programda Akif Beki'nin, "Seçimde HDP'yi baraj altında bırakmak gibi bir planınız var mı'" şeklindeki sorusuna Ala, "Bizim öyle bir projemiz yok ama temmeni ederiz ki halk HDP'yi barajın altında bırakır, bu da bizim siyasi temennimizdir. Sonuçta rakibiz onlar da bizim için aynı şeyi temenni ediyordur" dedi. (Radikal)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.