Dolar 32,5351
%-0.02
Euro 34,8611
%0.09
Altın 2.428,460
%0.22
Bist-100 9.706,00
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'O Erdoğan için çalışır, ben halk için'

"O Erdoğan için çalışır, ben halk için"

Kılıçdaroğlu: Davutoğlu Erdoğan için, Kılıçdaroğlu halk için çalışır

  • Ege Postası
  • 24.05.2015 - 15:58
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümeti eleştirerek, “13 yıl kredi açtınız. Size işsizlik, yoksulluk verdiler. Sizi düşünmediler. Ankara’daki beyler ceplerini düşündüler. Sizlere sözüm söz, Kılıçdaroğlu sadece ve sadece sizi düşünecek. Davutoğlu, Erdoğan için çalışır, Kılıçdaroğlu halk için çalışacak. Söz veriyorum, Türkiye’yi şaha kaldıracağım” dedi.

 Seçim çalışmaları kapsamında İstanbul 3’üncü Bölge’deki ilçeleri ziyaret eden Kılıçdaroğlu, ilk olarak Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda halka seslendi, şunları söyledi:

SORUNU 1 YILDA ÇÖZECEĞİM
“Benim umudum sizlersiniz. Beklentim sizlersiniz. Güzel ülkeyi, Türkiye’yi yaşanacak bir ülke haline getireceğiz. Özellikle kadın kardeşlerime seslendim. Seslenmeye de devam edeceğim. Çocuklarınızı yetiştiriyorsunuz, üniversiteye gönderiyorsunuz. 13 yıldır yurt sorunu çözülmedi. Ben 13 yıllık yurt sorununu 1 yılda çözeceğim. 7 Haziran’da yaşanacak bir Türkiye de buluşmak dileğiyle hepinize saygılar diliyorum.”

3 MİLYONLUK ÇEREZ PARASI
Bakırköy’deki konuşmasının ardından İncirli, Güngören ve Bahçelievler’de partilileri selamlayan Kılıçdaroğlu, Güneşli Meydanı’nda davullu zurnalı karşılandı. “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” ve “Ey Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu kazanacak” sloganları atan vatandaşlar, “Ampulde kaçak var cumhuriyeti yakacak, indirilsin sigortalar cumhuriyeti kuracak” yazılı dövizler taşıdı. Eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile halkı selamlayan Kemal Kılıçdaroğlu ise şöyle konuştu: “Üç milyonluk arabaya çerez parası diyorlar. O parayla yüzlerce emeklinin aylığı ödenir. Ama emekli kardeşlerime söylüyorum. Para yok diyorlar. Para yok diyorlarsa sizin de söyleyeceğiniz tek şey var. Bana gelince para yok. Benden de size oy yok. Esnaf için, emekli için, işçi için çalışacağız. Bu güzel ülkede hepinizin huzur içinde yaşayacağı bir Türkiye sözü veriyorum size. Hiç kimseyi ayırmadan, bölmeden, kimsenin inancını ve kimliğini sorgulamadan bu bayrak altında yaşıyorsak huzur içinde yaşamalıyız. Her evde huzur, her evde bereket olmalı. Her evde tencere kaynamalı, her genç iş sahibi olmalı.”        
   

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.