Dolar 32,5441
%0.01
Euro 34,9160
%0.25
Altın 2.423,500
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Her yıl sarayı nereden bulacaksın'

'Her yıl sarayı nereden bulacaksın'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Her yıl bu sarayları nereden bulacaksın

  • Ege Postası
  • 06.05.2015 - 09:37
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vaatlerinin kaynağı olarak Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı göstermesine Tekirdağ’dan, “Sarayın maliyeti n? Ben biraz da üst tonda atayım 1 milyar dolar olsun. Şimdi her yıl bu sarayları nerede bulacaksın” diye yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ Valiliği tarafından düzenlenen toplu açılış töreninde halka seslenirken, 45 dakika süren konuşmasında özetle şunları söyledi:
PARALEL LOJİSTİK DESTEK SAĞLIYOR
Eski Türkiye koalisyonu dedik. Bunun önünde ana muhalefet var, arkasında da iki tane örgüt. Biri bölücü örgüt, ötekisi paralel örgüt. Aralarında iş bölümü yapmışlar. Biri batıdaki güneydeki vatandaşlarımızı hayat biçimleri üzerinden istismar ediyor. Öteki de doğudaki Güneydoğu’daki vatandaşlarımızı tehditle oy vermeye zorluyor. Paralel örgüt de hem bunlara akıl hocalığı yapıyor hem de lojistik destek sağlıyor. Bir yanda Kandil bir yanda Pensilvanya maalesef önlerinde de ana muhalefet.
BİZ YATIRIM YAPIYORUZ, YATIRIM
Bir şey daha konuşmaya başladı, terör örgütünün arkasında olduğu parti. ‘Diyanet’i kapatacağız’ diyor. ‘Biz burada olduğumuz sürece’ diyor, şahsımla alakalı ‘Bu ülkede başkan olamaz’ diyor. Yahu ben bir sistemi konuşuyorum, şahsımı konuşmuyorum ki. ‘Kaynak nerede’ diye soruyorlar ana muhalefetteki zata, ‘Kaynak saray’ diyor. Çıkarıyor rakamı 50 milyar dolar. Ee? Sarayın maliyeti n? Ben biraz da üst tonda atayım 1 milyar dolar olsun saray. E şimdi kardeşim tamam da saray oldu bitti. Sen şimdi her yıl bu sarayları nerede bulacaksı? 50 milyar diyorsun, böyle saçmalık olur m? Biz yatırım yapıyoruz yatırım. Biz faniyiz, kalıcı olan sadece Allah’tır.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.