Dolar 32,5393
%-0.02
Euro 34,8571
%-0.02
Altın 2.430,480
%0.01
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gönül Sofrası Kaklıç’da Kuruldu

Gönül Sofrası Kaklıç’da Kuruldu

Ak parti Çiğli ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen sokak iftarlarının dördüncüsü Kaklıç Mahallesi’nde yapıldı. Mahalle sakinlerinden 500 kişinin aynı sofrada buluştuğu iftarda, Ak Parti Çiğli İlçe Başkanlığının vekil misafiri bu sefer Nesrin Ulema idi.

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 23:33
İZMİR - Düğün salonu bahçesine kurulan sofralar, iftar öncesinde tamamen doldu. Vatandaşları tek tek selamlayarak sağlıklı, huzurlu bir ramazan geçirmeleri dileğinde bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin ULEMA Ramazan’ın; Paylaşma, dayanışma, yardımlaşma, kardeşlik ve birlik-beraberlik gibi değerleri pekiştirerek insanların mutluluk, huzur ve barış içinde yaşamalarına vesile olan mübarek bir ay olduğunu ifade etti.İlçede devam eden yatırımlar konusunda da bilgiler paylaşan ULEMA, Çiğli ‘de yaşanan gelişmeleri ilgiyle takip ettiklerini Hükümet konağı, Kaymakamlık lojmanı için ilgili onayların tamamlandığı ve 400 yataklı hastane inşaatının hızla sürdürüldüğünü hatırlatarak yatırımların teknik detaylarına değindi. Hükümet konağının 5000 metrekarelik bir alanda 7 katlı olarak planlandığını bu yatırım için 900 milyon TL ödenek gönderildiğini, yine temeli geçtiğimiz Kasım ayında atılan 120 Milyon TL tutarında 400 yatak kapasiteli Çiğli Bölge Hastanesi inşaatının devam ettiğini sözlerine ekledi. Hükümet olarak ihtiyaca binaen ülkenin dört bir köşesinde yatırımların hız kesmeden devam ettiğini dile getiren ULEMA, ilke olarak Halka hizmetin Hakka hizmet olduğu anlayışını benimsemiş, popülist siyasetten uzak, milletin beklenti ve taleplerine cevap verebilen büyük bir oluşum olduklarını söyledi. ULEMA: böyle güzel etkinliklere vesile olduğu için İlçe başkanımıza ve mahalle teşkilatına teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonlar bizi sizlere daha da yakınlaştırmaya vesile oluyor. Büyüyerek devam etmesini temenni ediyorum” diyerek sözlerine son verdi.
AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz’ın da bu yıl kurban satış alanının Kaklıç’ta planlandığını söylemesi iftara katılanlar tarafından büyük sevinçle karşılandı.
Bölgenin köy statüsünden mahalle statüsüne geçmesi ile, kapanan sağlık merkezinin eksikliğini haftada 2 günü gezici sağlık hizmeti ile çözdüklerini sözlerine ekleyen Yılmaz Kaklıç’a ne yapsak azdır,dedi.

İftar yemeğinin ardından, AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin ULEMA ve Başkan Yılmaz iftara katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Yılmaz: İftar sofrası bir muhabbet ve paylaşıma vesiledir. Bu sofralar sizlerle anlam kazanıyor. İnşallah, kadir gecesinde, bayramda ve daha nice ramazanlarda hep birlikte oluruz dedi.
Daha sonra Milletvekili ULEMA, Başkan Yılmaz ve beraberindeki partililerle iftar öncesi mahalledeki ev ziyaretlerine iftar sonrası da devam etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.