Dolar 32,4004
%-0.11
Euro 34,8075
%0.19
Altın 2.434,770
%-0.16
Bist-100 9.977,00
%0.61

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Erkekler konusunda eski kafalıyım'

'Erkekler konusunda eski kafalıyım'

Ünlü Victoria Secret meleği Adriana Lima kozmetik firması Veet’in reklam çekimi için İstanbul’a geldi. Kuledibi’nde gerçekleştirilen çekimlerde Lima oldukça rahat ve neşeli görünüyordu.

  • Ege Postası
  • 25.02.2015 - 10:41
İstanbul’da kendini evinde hissettiğini söyleyen güzel model, buradan bir ev almayı hatta bir Türk filmde oynamayı çok istediğini söylüyor.  Her yıl dünyanın en seksi kadınları arasında gösterilse de o kendini hiç seksi hissetmiyor. Erkekler konusunda da eski kafalı olduğunu söyleyen Lima, ‘nazik ve nasıl davranacağını bilen erkekleri seviyorum’ diyor.

Sizi hep makyajlı ve bakımlı görüyoruz. Peki, evde nasılsınız'
Mesleğim gereği çoğunlukla makyaj yapmak durumundayım. Aslında evde çok daha rahat ve doğal olmayı tercih ediyorum. Bakımlıyım ve buna çok önem veriyorum ama günlük hayatta da hep rahat olmaktan yanayım. Evde kızlarım etrafta koşuştururken ve oynarken beni genellikle pijamalarım ve taytımla görebilirsiniz.

Modelliği bıraktıktan sonra neler yapmayı planlıyorsunuz'
Sanırım hayatımdaki bu enerjiyi ve hızlı tempoyu asla kaybetmek istemem. Kim bilir, günün birinde oyunculuğu bile düşünebilirim. Bugüne kadar çok yetenekli insanlarla tanışma ve çalışma fırsatı buldum. Üstelik bunların çoğu da çok yaratıcı ve ilham verici ortamlardaydı. Bu nedenle kendimi çok şanslı hissediyorum ve buna yakın olmak istiyorum.
 
‘BELKİ BİR TÜRK FİLMİNDE OYNARIM’

Oyunculuğa sıcak baktığınıza göre bu sizi yakında sizi beyaz perdede görebileceğimiz anlamına mı geliyor'
Açıkçası neden olmasın. Setlerde yaratıcı ekiplerle çalışmaktan çok büyük keyif alıyorum.  Yaratıcı fikirlerin hayata geçtiğini görmek ve içinde aktif rol almak inanılmaz bir zevk. Mesela, İstanbul’da iki gündür Veet’in güzellik kampanyası ve yeni ürünlerinin reklam çekimlerini yapıyoruz. Göz kamaştıran manzaralarla müthiş güzel bir havada birçok farklı mekanlarda çekim yaptık ve çok keyif aldım. Kim bilir, belki bir gün, bir Türk filminde rol alırım.

İstanbul'u çok sevdiğinizi biliyoruz. Sizi burada en çok neler etkiledi'
İstanbul’un, Türkiye’nin ve genel olarak insanların inanılmaz bir enerjisi var. İtiraf etmeliyim ki buraya her geldiğimde İstanbul hakkında yeni bir şey keşfediyorum. İstanbul’dan o yüzden de sıkılmam mümkün değil. Bu şehrin en çok hayran kaldığım yanları insanların sıcak kanlılığı, kaymak ve tabii Türk kahvesi.

İstanbul’da yaşamak istemez misiniz'
Neden olmasın. Belki Boğaz manzaralı bir ev güzel olabilirdi.

Sizin yerinizde olmayı hayal eden pek çok genç kız var. Peki, mesleğinizin avantaj ve dezavantajları nelerdir'
İşimi çok seviyorum. Sürekli seyahat ediyorum ve böylece pek çok ülke ve farklı kültürleri tanıma şansım oluyor. Bu müthiş bir avantaj. Ancak çoğu zaman kızlarımdan uzun süre ayrı kalmak zorunda kalıyorum. Onları çok özlüyorum. Bir anne olarak bu çok üzücü.

En beğendiğiniz Victoria Secret mankenleri hangileri'
Dünyanın en güzel ve en seksi kadınlarıyla bir arada çalışıyorum. O yüzden benim için seçmesi çok zor. Siz seçebilir miydiniz'

‘GÜZELLİĞİMİN SIRRI ARGAN VE GÜL YAĞI’

34 yaşındasınız ama 18 gibi görünüyorsunuz. Bunun sırrı nedir'
İnanın bunu herkes yapabilir. Pek sır sayılmaz ama tüyo olarak sayabilirsiniz söyleyeceklerimi. Aslında çok basit, gün içinde ne kadar yoğun olursam olayım çok fazla su içmeye büyük özen gösteriyorum. Su içmek insanın gerçekten daha hafif ve sağlıklı hissetmesini sağlıyor. Beslenme bunun ikinci bacağı. Cildiniz yedikleriniz aynasıdır, yani ne kadar organik ve sağlıklı beslenirseniz cildiniz o kadar pürüzsüz ve yumuşak olur. Güzellik tüyolarımın üçüncüsü ise kullandığım doğal yağlar. Çok sevdiğim iki çeşit vücut yağı var; Fas’tan getiren güzellik, Argan yağı ve gül esanslı vücut yağı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.