Dolar 32,3797
%-0.18
Euro 34,7979
%0.16
Altın 2.441,470
%0.11
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'En İyi Organik Ürünler' yarıştı

'En İyi Organik Ürünler' yarıştı

9. Ekoloji İzmir Fuarı’nda bu yıl ilk kez gerçekleşen “En İyi Organik Ürün Yarışması”nın kazananları belli oldu. 20 katılımcı firmanın organik ürünleri arasından birinciyi fuar ziyaretçileri belirledi.

  • Ege Postası
  • 14.05.2018 - 10:31

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 9. kez düzenlenen Ekoloji Fuarı’nda bu yıl ilk kez “En İyi Organik Ürün” seçimi yapıldı. En İyi Organik Ürün Standı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunulan ürünler arasından yapılan oylama sonucu en iyi organik ürünler belirlenerek ödüllendirildi.

Fuar katılımcılarından 20 firma, ürettikleri ürünleri, içerik ve fiyat bilgileriyle İZFAŞ yetkililerine 7-9 Mayıs tarihleri arasında teslim etti. Ürünler fuar süresince “En İyi Organik Ürün” standında görücüye çıktı. Sektör temsilcileri, medya temsilcileri ve organik sektörün temsilcilerinden oluşan ziyaretçiler en beğendikleri ürünler için fuar boyunca oy kullandı. 

500’ün üzerinde ziyaretçinin oylarıyla belirlenen “Türkiye Organik Ödülü 2018”, En İyi Organik Ürün bölümünde törenle açıklandı. Katılan 20 firma arasından Ekolojik Market’in çilek reçeli, kefir, sade helva, keçiboynuzlu helva, cevizli yaz helvası ile siyez makarnası, Chi firmasının süt ile yoğurdu, OTS’nin Hopbidi Meyve Küpleri ile burgu makarnası ve Arazi Organik Çay firmasının mavi çayı ile papatya çayı en çok oyu alan ekolojik ürünler oldu. Kazanan firma sahiplerine sertifikalarını İZFAŞ Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Z. Gül Şener verdi. 

En İyi Organik Ürün için oy kullananlar arasında da bir çekiliş yapılarak kazanan şanslı isimlere organik ürünleri kargo ile ulaştırılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.