Dolar 32,3264
%0.23
Euro 35,0759
%-0.13
Altın 2.300,200
%1
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Çocuklarım için yaptım' dedi tutuklanmadı

'Çocuklarım için yaptım' dedi tutuklanmadı

Ege'nin çeşitli yerlerindeki 30 ayrı evden hırsızlık yapmak suçundan yakalanan ve 60 sabıkası bulunan şahıs, “4 çocuğuma bakabilmek için mecburen hırsızlık yapmak zorunda kaldım. Denetimlik serbestlik uygulanmasını istiyorum” deyince denetimli serbestlik uygulamasına karar verildi.

  • Ege Postası
  • 27.07.2015 - 22:02
İzmir, Kuşadası, Marmaris, Bodrum ve Muğla'da evlere girerek hırsızlık yapmak suçundan 60 sabıkası bulunan ve defalarca cezaevine girip çıkan 'Yarasa' lakaplı T.K., bayramda da boş durmadı. Muğla Milas'ta hırsızlık yapmak için girdiği bir evde suçüstü yakalandı. Muğla ve turistlik ilçelerinde 29 ayrı yerden hırsızlık yaptığı parmak izinden tespit edilen T.K., poliste ifadesi alındıktan sonra sorgulanmak için Muğla Adliyesi'ne götürüldü.

T.K., savcılık sorgusunda 4 tane küçük çocuğu olduğunu, cezaevine girdiği taktirde bu çocuklara bakacak kimse olmadığını belirterek denetimli serbestlik uygulanmasını istedi. Savcı 60 suçtan sabıkası bulunan T.K.'nın bu isteğini kabul etti ve denetimli serbestlik talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk etti. Nöbetçi mahkeme de savcının talebini olumlu buldu ve T.K.'ya denetimli serbestlik uygulanmasına karar verdi. Mahkemenin bu kararı değerli eşyaları çalınan mağdurların tepkisine neden oldu.

“MECBUREN HIRSIZLIK YAPMAK ZORUNDA KALDIM”
Evlerine girdiği vatandaşların değerli eşyalarını çalarak canını yakan ve polis tarafından defalarca yakalanan T.K. savcılık ifadesinde, "4 tane küçük çocuğum var. Defalarca çalışıp onlara bakmak istedim ancak sabıkalı olduğum için kimse bana iş vermedi. Onlara bakabilmek için mecburen hırsızlık yapmak zorunda kaldım. Denetimlik serbestlik uygulanmasını istiyorum" dedi. Savcı, küçük çocukların mağdur edilmemesi için denetimlik serbestlik talebini kabul ederek T.K. bu taleple nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme de savcının talebini kabul ederek, T.K. hakkında denetimlik serbestlik uygulanmasına karar verdi. Mahkemenin kararı T.K.’yı sevindirirken, mağdur olan vatandaşların tepkisine neden oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.