Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli’de okullara büyük hizmet

Çiğli’de okullara büyük hizmet

Çiğli’de öğrencilerin daha kaliteli eğitim alabilmesi amacıyla yıllardır okullara ve öğrencilere destek olan Çiğli Belediyesi, bu yıl da okulların eksiklerini giderdi, bakım onarım işlerini tamamladı. İlçede eğitim veren 40 ilk ve orta dereceli okulun eksikleri Çiğli Belediyesi tarafından zaman geçirilmeden tamamlandı.

  • Ege Postası
  • 06.10.2012 - 12:36

İZMİR-Çiğli Belediyesi okullarla yaptığı işbirliği sonucunda okulların bakım, onarım, boya-badana, merdiven vb gibi eksikleri belediye tarafından yapılıyor. Belediye’nin fen işyeri, park bahçeler, temizlik işleri müdürlükleri ile şantiye atölyesi ekipleri okullardaki çalışmaları yürüttü. Çiğli Belediyesi bu yıl da ilçede eğitim veren 40 okulun eksiklerini, okul yöneticileriyle görüşmelerin ardından belirledi. Okulların açılmasından önce yoğun çalışmalar sonucunda eksikler tamamlandı. Çalışmalarda birçok okulda sınıflar, binaların dış cepheleri ile merdiven korkulukları boyandı. Okullarda ihtiyaçlara göre şu çalışmalar yapıldı; bahçe betonu kaplaması, bahçe düzenlemesi, temizliği ve yeşillendirmesi, sahne yapımı, merdiven ve istinat duvarı yapımı, okul tuvalet ve lavabo onarımı ve anaokullarına oyuncak gurubu yerleştirme.

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, öğrencilerin temiz ve sağlıklı ortamda eğitim görerek, eğitimde kalitenin yükseltilmesini istediklerini bu nedenle de ilçedeki 40 okulun çeşitli ihtiyaçlarını giderdiklerini söyledi. Okullardan gelen talepler doğrultusunda belediye ekiplerinin çalışmalarını tamamladığını ifade eden Solak, “Okullarımız için yaz aylarında ekiplerimiz yoğun mesai harcadı. Her okulun ihtiyacı farklı ve biz de tüm imkanlarımızla okullarımızın yanında olduk. Merdivenler ve okul duvarları boyandı. Temizlikler yapıldı. Bahçe düzenlemeleri, istinat duvarı ve yeni merdivenler yapıldı. Okullardan talep geldikçe yerine getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.