Dolar 32,2636
%0.06
Euro 34,7584
%0.24
Altın 2.396,670
%0.14
Bist-100 10.248,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Büyük bir yara gördük' diye istifa ettiler

'Büyük bir yara gördük' diye istifa ettiler

İYİ Parti'de istifalar sürüyor. Yerel seçimlere hazırlanmak isteyen İYİ Parti, il başkanları ve yönetimlere istifa çağrısı yapmıştı. Ancak Muş'taki istifa Genel Merkez'in çağrısı üzerine yapılmadı. İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Basri Gündoğdu, İl Yönetim Kurulu Üyesi Seyithan Keser ile 20 kişi, "Muş İl Teşkilatı'nda büyük bir yara olduğunu tespit ettik, raporumuz doğrultusunda hareket edilmedi" diyerek istifa ettiklerini duyurdu

  • Ege Postası
  • 15.09.2018 - 23:27

Muş'ta İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Basri Gündoğdu, İl Yönetim Kurulu Üyesi Seyithan Keser ile 20 kişi, partilerinden istifa etti.

Gündoğdu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 24 Haziran seçimlerinin ardından yeniden yaptıkları değerlendirme sonucu istifa kararı aldıklarını söyledi.

Gündoğdu, "Muş İl Teşkilatı'nda büyük bir yara olduğunu tespit ettik. Bu yaranın tedavi edilmesi için Genel Merkez'e gönderdiğimiz rapor doğrultusunda hareket edilmediğini gördük ve 20 arkadaşımızla partiden istifa ettik." diye konuştu.

İYİ Parti İl Başkanı Ramazan Aşık da şu ana kadar sadece Gündoğdu ve Keser'in istifa dilekçelerinin parti yönetimine ulaştığını bildirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.