Dolar 32,5773
%0.32
Euro 34,7956
%0.18
Altın 2.506,360
%0.88
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da kışın da yüzme keyfi

Bornova’da kışın da yüzme keyfi

Bornova Belediyesi’nin Işıkkent’te hizmete açtığı yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk, yetişkin ve kadınlara yönelik yüzme kurslarına kışın da devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 16.02.2013 - 10:50

İZMİR- 6-15 yaş, yetişkin karma ve yetişkin bayan ile su topu branşlarında kayıtlar alınıyor. Kış dönemi kursları Haziran ayına kadar devam edecek. Bu tarihten sonra da yaz dönemi kursları başlayacak. Böylece Bornovalılar geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 12 ay olimpik havuzlarda yüzme keyfi yaşayacak. Işıkkent Spor Tesisleri’ndeki yüzme eğitimlerinden yararlanmak için 0 232 436 40 78/13 numaralı telefondan bilgi alınabilir

Işıkkent Spor Tesisleri’nde yarı olimpik havuzlarda yaz boyunca yüzme keyfi yaşayan her yaştan Bornovalı bu zevki kışın da almaya devam ediyor. Çocukların yanısıra özellikle yetişkin ve kadınlara yönelik yüzme kurslarına da ağırlık verilen Bornova Belediyesi’nin Tesisleri’nde hafta içi ve hafta sonu olmak üzere Pazartesi hariç her gün kurslar düzenleniyor. Mesai saatleri içinde yüzme kurslarına katılma imkanı bulamayan İzmirliler için Salı-Perşembe 19.00-20.00, Çarşamba-Cuma 20.00-21.00 seansı da var. Havuz suyu kalitesinin yüksek standartlara göre sürekli kontrol edildiği tesislerde genel yüzme kurslarının yanı sıra bayanlara özel sabah seansları da uygulanıyor.

Bornova Belediyesi Işıkkent Spor Tesisleri’nde yüzme kurslarına katılan çocuklar, yetişkinler, 10 eğitmen ve 4 cankurtaran eşliğinde eğitim alıyor. Kurslarda yüzme bilenler ve bilmeyenler ayrı ayrı ders alıyor. Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında hafta içi sabah ve öğleden sonra engelliler ve maddi durumu yetersiz vatandaşlara ücretsiz yüzme kursu veriliyor. Sabah 09.00’dan akşam 21.00’e kadar hizmet verilen tesise ücretsiz ulaşım için servis hizmeti de sağlanıyor.

Fiziki yatırımların yanı sıra sanat, kültür ve spor alanında da yurttaşlara en geniş şekilde hizmet vermek için projeler ürettiklerini belirten Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Bornova’da sporun her dalında elimizden gelen katkıyı koymaya çalışıyoruz. Bu katkılar gençlerimizin ve ülkemizin geleceği için çok önemli. Işıkkent Spor Tesisleri’ndeki yüzme kurslarımız büyük ilgi görüyor. Yüzme eğitmenlerimiz katıldıkları yarışmalardan ödüllerle dönüyorlar. Bornova’da yurttaşlarımıza 12 ay boyunca yüzme imkanı sunuyoruz. Kış dönemi kayıtlarımız da devam ediyor. Dileyen herkes bu kurslara katılabilir” dedi.

Işıkkent Spor Tesisleri’ndeki hafta içi ve hafta sonu yüzme eğitimlerinden yararlanmak için 0 232 436 40 78/13 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.