Dolar 32,6139
%0.43
Euro 34,7867
%0.16
Altın 2.500,620
%0.65
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Barış Günü'ne coşkulu kutlama

'Barış Günü'ne coşkulu kutlama

Karşıyakalılar, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü Zuhal Olcay’ın konseri ve Ataol Behramoğlu’nun şiirleriyle, şölen havasında kutladı. Karşıyaka Belediyesi tarafından Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda, ücretsiz olarak düzenlenen konser ve şiir dinletisini yaklaşık 10 bin kişi izledi.

  • Ege Postası
  • 02.09.2014 - 16:35
Her yaştan vatandaşın büyük ilgi gösterdiği etkinlikte ilk olarak ünlü şair Ataol Behramoğlu ve Haluk Çetin barış şiirleri okudu. Karşıyaka’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Behramoğlu, alanda bulunanlara duygu dolu anlar yaşattı. Behramoğlu yaptığı konuşmada “Karşıyaka Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Mutlu Akpınar’ın babası Kenan Akpınar, Konya Ereğli’nin belediye başkanıydı. Bizim arkadaşımız, dostumuzdu ve çok yiğit, mert bir insandı. Şimdi de oğlunun belediye başkanı olduğu Karşıyaka’dayız. Burada olmaktan, şiirlerimi okumaktan çok mutluyum” dedi.
 
OLCAY’A BÜYÜK İLGİ
Şiir dinletisinin ardından sahneye, sevilen sanatçı Zuhal Olcay çıktı. En güzel aşk ve barış şarkılarını Karşıyakalılar için seslendiren Olcay, doyumsuz bir müzik ziyafetine imza attı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Olcay’ın barış için seslendirdiği şarkılara binlerce kişi eşlik etti. Gecenin sonunda, gökyüzüne beyaz güvercinler bırakıldı.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.