Dolar 32,5679
%0.09
Euro 34,8967
%0.2
Altın 2.426,430
%0.13
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Alın ödülünüzü başınıza çalın'

'Alın ödülünüzü başınıza çalın'

Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları: Onlara göre müslümanı öldürmek meşrudur ama yahudiye gelince antisemitizmdir. Hitlerin yaptığını şu anda İsrail yapıyor. Bu ara bir şey oldu, neymiş Amerikan Musevi Kongresi bana verdiği ödülü geri istiyormuş, eğer bu zulme bu soykırıma çocuk katleden rejime destek veriyorsanız alın ödülünüzü başınıza çalın. O çocukların melekleri dahi ağlatan feryatları karşılıksız kalmayacak.

  • Ege Postası
  • 31.07.2014 - 16:12
CHP ve MHP Gazze'yi bırak Suriye'yi bırak Türkmenlere bak diyorlar. Bunların hiçbir şeyden haberleri yok. Biz Gazze'ye nasıl ulaşıyorsak Suriye'nin Irak'ın Türkmenlerine de öyle ulaşıyoruz. Çünkü biz büyük devletiz, biz AK Parti iktidarıyız. Reklam yaparak değil sessizce herkese yardım elimizi ulaştırıyoruz. MHP Genel Başkanı bilmez ama MHP'ye gönül vermiş kardeşlerim bizim TÜrkmenlere nasıl ulaştığımızı çok iyi bilir. HDP yönetimi bilmez ama HDP'ye gönül vermiş kardeşlerimiz Kürtlere nasıl destek verdiğimizi iyi bilir.

"Eyvallah demedik"
12 yıl boyunca milletime hizmet ettim. Ülkemize büyük yatırımlar, büyük hizmetler kazandırdık. En büyük mücadeleyi eğitimde, sağlıkta ve bunlarla birlikte çözüm sürecine verdik. Gözyaşları dindirmek için çabaladık. Çözüm süreci işte sizler bunu yaşıyorsunuz. Biz gençler ölmesin dedikçe, Doğu'da Batı'da gençler ölsün diye çabalayanlar oldu. Anneleri ağlatmak için ellerinden geleni yapanlar oldu. Darbe senaryoları kurdular, terör örgütüyle tehdit ettiler, Pensilvanya ihanet çetesini üzerimize saldılar eyvallah demedik.

"Kürt demek Kürtçe demek suçtu"
Kardeşlerim şimdi diyorlar ki Başbakanım sen Çankaya'ya çıkarsan bu Pensilvanya ile mücadele ne olacak. Bu can bu tende oldukça bu mücadele sonuna kadar devam edecektir. Zira bizim ulusal güvenliğimizi tehditler karşılarında bizi bulacaklar. Çözüm sürecinin önündeki engelleri de aşıyoruz. Bizi cumhurbaşkanı seçerseniz inşallah çözüm süreci daha kararlı ve daha hızlı ilerleyecektir. Türkiye'nin nereden nereye geldiğini bir tek örnek üzerinden sizlere göstermek istiyorum. 10 yıllar boyunca şarkılar, türküler hatta ana dilde konuşmak yasaklandı. Kürt demek Kürtçe demek adeta suçtu. Cezaevlerinde anneler Kürtçe konuşamıyorlardı. Şimdi ne oldu 24 saat yayın yapan Kürtçe kanal var. (MİLLİYET)
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.