Dolar 32,3791
%0.19
Euro 35,0153
%-0.14
Altın 2.325,780
%0.23
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Karşıyaka'dan Örnekköy'de bin 500 kişiye iftar yemeği

AK Parti Karşıyaka'dan Örnekköy'de bin 500 kişiye iftar yemeği

AK Parti Karşıyaka, Ramazan ayı programlarına devam ediyor. Önceki hafta Örnekköy Mahallesi’nde düzenlenen ve 5’inci Sokak İftarı’yla Ramazan faaliyetlerini sürdüren AK Parti Karşıyaka, önceden belirlediği 25 bin kişiyle iftarda buluşma hedefine bir adım daha yaklaştı. AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema’nın da katılım gösterdiği Örnekköy Mahallesi Sokak İftarı’nda yaklaşık Bin 500 kişiyle bir araya gelen Teşkilat Mensupları, Sokak İftarı sonrasında ev ziyareti gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 11:02
İZMİR-Örnekköy Mahallesi iftar programının Karşıyaka’ya yakışır ve yararlı bir program olduğunu belirten AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, iftar sonrasında İzmir Milletvekili Nesrin Ulema ile birlikte bazı ev ziyaretleri gerçekleştirdi. AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatının organizasyonlardaki başarısının bir kez daha gözler önüne serildiğini belirten Ulema, programda bulunmanın memnuniyetini dile getirdi. Ulema, “Bir programda daha teşkilatımızla birlikte olma fırsatı bulduk. Ziyarette bulunduğumuz evlere Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik. Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini, Yerel Yönetimler noktasında şikayetlerini dinledik” dedi. 

Örnekköy Mahallesi iftar programı kapsamında İzmir Milletvekili Nesrin Ulema’yı ağırlayan İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti Karşıyaka ailesi olarak birlik ve beraberlik mücadelelerinin bu önemli günlerde biraz daha güçlü ortaya çıkmasının gurur verici olduğunu söyledi. Sürekli, “Sayın Vekilimizin bizleri yalnız bırakmaması da ayrıca bizim için onur verici. Örnekköy Mahallemizde yaklaşık bin 500 vatandaşımız ile kucaklaşmamız son derece güzel bir dayanışma örneği oldu. İnşallah 5 Ağustos’ta da Nesrin Ulema Vekilimizi tekrar ağırlayacak ve geçmişten bugüne kadar partimizde çalışmalar göstermiş parti mensuplarımızı ‘vefa’ iftarımızda bir araya getireceğiz. Güzide Karşıyaka’mızın çok daha güzel günlere kısa zamanda ulaşacağına kimsenin şüphesi olmasın” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.