Dolar 32,2283
%-0.16
Euro 34,7881
%-0.11
Altın 2.427,280
%0.1
Bist-100 10.056,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'1 TL'lik dava' haberine Göztepe'den jet yanıt

"1 TL'lik dava" haberine Göztepe'den jet yanıt

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre Göztepe yönetimi, pazar günü oynadıkları karşılaşmadan sonra sosyal medya hesabından kendileri hakkında, "Prenses" ifadesini kullanan Karşıyaka 2'nci Başkanı Cengiz Bakır'ı mahkemeye verecek. Göztepe davadan vazgeçti. Yönetim toplantısında gündeme gelen dava önerisine Başkan Sepil'in sıcak bakmadığı için vazgeçildiği açıklandı. "1 TL'lik dava" haberine Göztepe'den jet yanıt

  • Ege Postası
  • 11.11.2015 - 15:24
İZMİR - Sarı kırmızılı yönetimin, kulübün kurumsal yapısını zedeleyici ve aşağılayıcı sözler sarf ettiği gerekçesiyle Cengiz Bakır hakkında 1 TL'lik tazminat davası açacağı bildirildi. Olaydan sonra Karşıyakalı mevkidaşlarını arayarak tepkilerini dile getiren Göztepeli yöneticilerin Cengiz Bakır'ın Disiplin Kurulu'na sevk edilmesini hatta yönetimden ihraç edilmesini talep etti.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve Karşıyaka Başkanı Ali Erten'in 2 kulüp arasındaki dostluk köprüsünü yeniden inşa etmek için büyük çaba harcadığına dikkkat çeken Göztepe Başkan vekili Talat Papatya, şunları söyledi:

"Kulübümüzün büyüklüğü ve duruşu ile ilgili haddini aşan paylaşımlar konusunda gereken her şey yapılacak. Göztepe olarak camiamızın derbi öncesi ve sonrası İzmir'e yakışan ve Türkiye'ye örnek olan davranışlarımızın tüm kulüplere örnek teşkil etmesi, şık ve etik olmayan söylemlerle bu adımlara zarar verilmemesi en büyük dileğimiz."


Göztepe yönetimi Karşıyaka'ya dava açmaktan vazgeçti

GÖZTEPE Yönetim Kurulu, geçtiğimiz pazar günü oynanan derbi maç sonrası, sosyal medyada kendilerine yönelik, "Prenses" ifadesini kullanan Karşıyaka 2. Başkanı Cengiz Bakır'a dava açmayacağını açıkladı.

Yönetimin yaptığı toplantılarda gündeme gelen "Cengiz Bakır'a 1 TL'lik tazminat davası açılsın" önerisine Başkan Mehmet Sepil'in sıcak bakmadığı, sarı kırmızılıların sadece Karşıyaka Başkanı Ali Erten ve bazı yöneticilere Bakır'ın açıklamalarından dolayı sitemde bulunduğu belirtildi. 




ÜZÜNTÜ VAR, ÖZÜR YOK!

KARŞIYAKA 2'nci Başkanı Cengiz Bakır, Göztepe'yi 1-0 yendikleri maç sonrası sosyal medya hesabından ezeli rakipleri hakkında, "Prenses" ifadesini kullanarak maksadını aştığını söylerken özür dilemekten kaçındı.

Karşılaşma öncesi iki kulüp yönetimi arasında sıcak bir diyaloğ kurulduğunu ve bu doğrultuda tribünlerin yarı yarıya paylaşıldığını hatırlatan Cengiz Bakır, "Türkiye'ye önemli bir mesaj vermek istiyorduk. Bunu savunanlardan biri de bendim. Kendi yönetici arkadaşlarımdan biriyle tatsız bir olay yaşadım. Gerginlik ve stres had safhadaydı. Maksadını aşan bir şey yaptım. Üzgünüm" dedi. "Bazı şeyleri geri döndüremiyorsun" diyen Cengiz Bakır, şöyle devam etti:

"Bu noktaya geleceğini düşünememiştim. Sosyal medyada kullandığım o kelimeyi şu an telaffuz bile etmek istemiyorum. Ortada 2 başkanın ciddi bir emeği söz konusuydu. Kendi adıma çok üzgünüm. Bu üzücü olay unutulur ve camialar bunu aşar diye temenni ediyorum."

Üzüntüsünü dile getirmek için Göztepe İdari CEO'su Kerem Ertan'ı aradığını, ancak kendisine ulaşamadığını açıklayan Cengiz Bakır, olaydan Karşıyaka camiasını sorumlu tutmamak adına, "Özür dilerim" ifadesini kullanmayacağını dile getirdi.

YÖNETİM DE RAHATSIZ

2'nci Başkan Cengiz Bakır ile Futbol Şube Yöneticisi Kerim Çetin'in Göztepe maçı çıkışında tribünlerin yarı yarıya paylaşımı konusunda tartışıp yumruklaşmanın eşiğine gelmesi, daha sonra Facebook üzerinden süren tartışmada Bakır'ın Göztepe'den söz ederken, "Prenses" ifadesini kullanması, Karşıyaka yönetiminde de rahatsızlığa yol açtı. Olaydan sonra sosyal medya hesabını hemen kapatan Cengiz Bakır'ın yönetimde tartışılabileceği öğrenildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.